Ahojte, potrebujem radu že zažili ste niečo také ako ja? Že vám meskala dlho menštruácia,, mne 2,5 týždňa,, a potom prišla v silnej fáze? Že z vás išli také dosť veľké kusy sliznice? Lebo krvacam už 10den. Prvých 7dni to bolo slabé, a teraz posledné dni silnejšie, také zrazeniny väčšie zo mňa idú také veľké skôr ako palec, hlavne ráno keď idem na WC, aj keď za kašlem tak cítim ako to ide von také hrudy, nič ma neboli ani brucho ani nič na to ako som pri svojej ms zvyknutá .. Tehu nie som, lebo som si robila testy postupne ako mi meskala, a nič tam nebolo a teraz si ho spraviť nemôžem keďže krvacam.. Ďakujem za každú odpoveď. 🙁
@veronikaszabova a ku Dr si išla až ako ti krvácanie skončilo?
@simik7192 nie, nesla som. Vedela som, ze mam cystu. Gynekolog mi povedal, ze ked praskne behom menzesu, budem ho mat silny. Tak som vedela, co sa deje.
Ale ak si nie si niecim ista, skus kontaktovat svojho gynekologa
@veronikaszabova lebo teraz je to ťažké sa tam dostať keďže je taká situácia aká je a ešte k tomu som aj chorá, z upchateho nosa to prešlo na kašeľ ale ja tom mam časté stále v októbri keď ze uz chladnejšie.. Teploty nemám, no neviem lebo také veľké kusy zo mňa nikdy nešli.. Teda išli v januári ale to som vedela ze som tehu, ale mi to odišlo v piatom týždni.. A nemôže byť že mi ta cysta praskla? Alebo hematom ešte?
@simik7192 moze byt, ze ti praskla cysta. Skus si davat ascorutin
Chod na pohotovosť, pichnu ti injekciu na zastavenie krvácania
@simik7192 aj ja tak teraz mam, 6 dni podpriemerna ms,teraz uz 5.den ako z hadice a zrazeniny.ale ja sa liecim,mam hormonalnu nerovnovahu a problemy so sliznicou. ak ti to neprejde,chod k dr. uvidi aj ako to bude dalsi mesiac,ci to bolo jednorazove abo to treba riesit.
Ja som tiež začala mávať takúto MS. Bez bolestí, ale silnú, tieklo zo mňa ako z vodovodu a takisto zrazeniny. Rok som vydržala, potom už som musela nasadiť antikoncepciu (na odporúčanie doktora). Začali sa mi totiž stávať "nehody", a keď sa to stalo v divadle (postavila som sa zo sedačky a....) vedela som, že už sa tomu nevyhnem. Odvtedy mám kľud. Ale teda dopoviem...nikdy mi nemeškala MS, toto bolo mesiac čo mesiac :-/
@janetinka27 práveže zo mňa to tak až nejde, je bez bolesti taka slabšia len tie kusov tam je habadej 🤔
Ja mávam takúto niekoko krát ročne, ale kratšiu ms mam určite. Ú mňa max 5-6 dní aj keď silná, aj keď s kúskami.. Lekár by ti podľa všetkého dal askorutin a dosť.. Skus si zavolať a uvidis.
@simik7192 môže....lebo vzniklo veľa sliznice. Mne dal antikoncepciu na to, aby nedozrievali vajíčka a tým pádom sliznica sa tak neprekrvovala. Napriek tomu inak, na poslednej preventívke, že stále ju mám hrubšiu... napr.má byť 1 mm, ja mám 3mm, a to všetko sa pri MS oddelí a ide von. No a ja osobne tie zrazeniny ešte pripisujem tomu, že sa mi po pôrode vraj otočila maternica, to znamená, že sa to tam hromadí a neodteká plynule a miernejšie. Pretože aj teraz a mi stáva, že po celej noci nič, ale akonáhle sa postavím, vyjde všetko von (pardon za opis...).
@tinka_21 ano,ja v noci tiez klud a rano prve otocenie a jak z kybla😔🙄😅
@janetinka27 neteší ma, že je nás takých viac :-/ ale je dobre vedieť, že nie som "sama". 🙂
@tinka_21 ano,aspon trosku to cloveka povzbudi🙂
@tinka_21
@janetinka27 ďakujem baby aspoň trošku ma to upokojilo, a krvácanie sa už trošku ukludnilo, potom večer si dam ešte ascorutin a už by malo byt dobre, a pre istotu spravím ešte test 😃🤔👍 aby som mala poriadnu istotu ze tehu nie som
@veronikaszabova 5 rovnakych diskusii , ale vali holka
@simik7192 ano, ked som mala cystu