Veľké bolestivé gule pod bruškom po sekcii

annkajanik
10. máj 2022

Dobry deň prajem žienky mám na vás otázku mali ste niekto problém ako ja? po sekcii som mala menzes ani to nebol ako menzes cca 5 dní potom stop .... Na druhý deň som si nahmatala hneď na konci rezu dnu veľkú guľu na ďalší deň na opačnej strane a dnes už aj v strede strašne to boli stipe... Bola som na sono u gyn povedala že tam je nejaká tekutina a že mám na to dávať vysnovskeho masť no nepomáha to boliii to a strašne sa bojím coto vlastne je bojím sa že sa mi niečo stane alebo budem musieť ísť na operáciu ;( zajtra idem zase ku gyn vraj mi dá antibiotiká a vytečie to cez ranu že to môže byť tuk...."hnis"

anjelicek26
10. máj 2022

Ja by som sla za chirurgom a nie za gynekologom, pri vsetkej ucte podla mna on o hojeni ran po operacii vie kulove... neznie to vobec dobre a ak je tam infekcia a ranu treba mozno nanovo otvorit, tak to antibiotiotikum len docasne potlaci problem... ja by som si sla urcite este po druhy nazor.

lenuska9999
10. máj 2022

@annkajanik zájdi podľa mňa na chirurgicku pohotovosť a povedz, že ťa to boli. Ja by som nečakala , keď tvoja gyn ani nevie co to je, ma len dohady...

uriva
10. máj 2022

Ahoj, v rodine tiež jednej kočke po sekcii "nezobralo" vnútorný steh - ale až po pol roku to začalo červenať a vytekať hnis. Gyn dávala antibiotiká, pomáhalo chvíľu, po čase zas - po cca mesiaci to kočku prestalo baviť a šla sama na chirurgiu. Ešte si len dala dole nohavice a z dvoch metrov chirurg vravel, že idú rezať, že to má zapálené - vybrali nevstrebaný uzlík a bolo. A povedal jej, že mala prísť už dávno, že toto by žiadne ATB nedali, že to je len taká náplasť akoby a nie vyriešenie problému, že si mohla ušetriť bolesť. Keď to bolí, choď za chirurgom, nič za to nedáš a možno tvoj problém vyrieši hneď. Gyn ťa aj tak rezať nebude nikdy - tiež by ťa poslal za odborníkom.

annkajanik
autor
12. máj 2022

@uriva
@anjelicek26 moja gyn tiež je v tej pôrodnici kde bol môj pôrodník aj ona je pri pôrode už som bola u gyn beriem tie antibiotiká a cítim že sa niečo deje ten hnis ako by šiel sám cez kožu vonku