Dobry deň prajem žienky mám na vás otázku mali ste niekto problém ako ja? po sekcii som mala menzes ani to nebol ako menzes cca 5 dní potom stop .... Na druhý deň som si nahmatala hneď na konci rezu dnu veľkú guľu na ďalší deň na opačnej strane a dnes už aj v strede strašne to boli stipe... Bola som na sono u gyn povedala že tam je nejaká tekutina a že mám na to dávať vysnovskeho masť no nepomáha to boliii to a strašne sa bojím coto vlastne je bojím sa že sa mi niečo stane alebo budem musieť ísť na operáciu ;( zajtra idem zase ku gyn vraj mi dá antibiotiká a vytečie to cez ranu že to môže byť tuk...."hnis"
@annkajanik zájdi podľa mňa na chirurgicku pohotovosť a povedz, že ťa to boli. Ja by som nečakala , keď tvoja gyn ani nevie co to je, ma len dohady...
Ahoj, v rodine tiež jednej kočke po sekcii "nezobralo" vnútorný steh - ale až po pol roku to začalo červenať a vytekať hnis. Gyn dávala antibiotiká, pomáhalo chvíľu, po čase zas - po cca mesiaci to kočku prestalo baviť a šla sama na chirurgiu. Ešte si len dala dole nohavice a z dvoch metrov chirurg vravel, že idú rezať, že to má zapálené - vybrali nevstrebaný uzlík a bolo. A povedal jej, že mala prísť už dávno, že toto by žiadne ATB nedali, že to je len taká náplasť akoby a nie vyriešenie problému, že si mohla ušetriť bolesť. Keď to bolí, choď za chirurgom, nič za to nedáš a možno tvoj problém vyrieši hneď. Gyn ťa aj tak rezať nebude nikdy - tiež by ťa poslal za odborníkom.
@uriva
@anjelicek26 moja gyn tiež je v tej pôrodnici kde bol môj pôrodník aj ona je pri pôrode už som bola u gyn beriem tie antibiotiká a cítim že sa niečo deje ten hnis ako by šiel sám cez kožu vonku
Ja by som sla za chirurgom a nie za gynekologom, pri vsetkej ucte podla mna on o hojeni ran po operacii vie kulove... neznie to vobec dobre a ak je tam infekcia a ranu treba mozno nanovo otvorit, tak to antibiotiotikum len docasne potlaci problem... ja by som si sla urcite este po druhy nazor.