Trápia niekoho veľké bolesti pred menštruáciou? Mne sa to tak strieda niektorý mesiac nepociťujem nič a v iné ako aj teraz idem vyskočiť z koze od bolesti pretože zároveň s bolesťami v podbrusi mám akoby zapchu pocitijem nutkanie na veľkú potrebu ale nejde to a tým pádom ma všetko zospodu boli. Keď aj idem na wc a skúšam tlačiť nejde nič a akurát všetko boli. Pritom stravu mám taku ako vždy ešte som mala aj kávu aj čistú horúcu vodu som skúsila a nič.. podobne bolesti som mala pri cyste ktorú už mám vyoperovanu vtedy som nevedela ani rozoznať odkiaľ idu bolesti či ženské veci alebo skôr od zadku no a teraz je to podobne
Ku gynekologické sa chystám avšak teraz ma dovolenku a o 2dni mám dostať menštruáciu
Po ms sa zastav u gyn.My to takto evieme posúdiť.Bolesť ako bolesť každá máme iný prah bolesti ja mávam väčšinou týždeň pred ms.Ale žeby som nevedela posúdiť odkiaľ či zápchy mala to nie práve naopak mňa preháňa.
Mávam to aj ja, tiež neviem odhadnúť, ktorý mesiac to ako bude. Preto keď viem, že ma čaká menzes, že to má prísť, keďže našťastie chodí ako hodinky, tak nosím so sebou Cetalgen všade, aby som vedela zareagovať ak by prišli bolesti. Lebo niekedy ma to chytí neskutočne.
@pielka to nepoznám, sú to nejaké voľno predajne lieky?
Áno, je to voľnopredajný liek, kúpiť ho bez problémov a je veľmi dobrý, mne máločo zaberá, ale toto hneď 🙂
Ked ono je na nic to, ze gyn vacsinou v takychto pripadoch nevie nejako pomoct, ze jedine hormonmi a to su veci, ktorym sa ja nejako proste od isteho obdobia vyhybam.
Ja mávam silné bolesti v podbrušku už týždeň pred menzesom a musím to vždy nejako vydržať alebo si dať niečo od bolesti