Zdavím môze to byť ovulačná bolesť? Strašne to boli taký tlak dole ,keď chodím to cítim keď idem na wc na veľku alebo na malú ,keď si dám do nej prst tak to boli akoby dole na maternici proste ta bolesť . Mám stále taký podtlak a tupá trhavá bolesť neviem to popísať... Ja mám po spontánnom potrate v 12. týždni. A vtedy po tom potrate som mala tiež tieto bolesti aj na wc keď som tlačila som myslela, že ma roztrhá . Ovulačný test mi ukazuje teraz tretí deň jasnú silnú testovaciu čiaru je silnejšia ako tá kontrolná a vyskočí hneď. Teplota je tiež 37 dva dni aj keď dnes v tom strese bola 36,20 ,ale nezdá sa mi podla mňa som nemerala dobre a ponáhľala sa v tej bolesti na wc. Mám aj hnačku aj nechutí mi jesť to mávam tiež pri ovulkách aj chorobách🙂 a zbadala som jemné krvácanie ako hlien a krv ale málo. Mali sme dva tri pred tým nechránený styk.čo je divné že nemám ten ovulačný hlien, ktorý zo mňa vždy vyteká. Dúfam ,že to nie je je infekcia po potrate aj ta teplota aj tie bolesti. U lekárky som bola všetko vyšlo von mala som už aj prvú menštruáciu hneď mesiac potom ako na hodinky. Deti boli teraz choré a mali aj teploty možno aj z toho to mám zvýšenú teplotu, ale ja nemám nič žiadne sople ani kašeľ. Som z toho zmätená a neviem či tie bolesti presne znamenajú, ale začali slabšie keď mi ukazoval 1. deň ovu test poz. výsledok a podla MS som bola presne v strede len ma to prekvapilo lebo ja som mala cykly dosť rozhádzané a som si vravela že po potrate určite budú úplne mimo...Tá teplota môze byť zvýšená aj z choroby aj z ovu aj i infekcie ktorú snáď nemám bola som dva krát u lekára...Máte aj vy také strašne bolesti pri ovu je to možné mať ovu bez hlienu test je digi. môže sa mýliť?
Ešte som zabudla napísať, že sa aj meriam a mám grafy a teplota 1. deň pred troma dňami bola 37 deň predtým 36,9 a ďalší deň potom zas 37 neviem ci som merala dnes ráno správne ako v kľude nie a ponáhlala som sa a skrze tu bolesť som si ani ten teplomer nevedela poriadne dovnútra vsunúť...Predtým boli teploty 36,52 a potom36,62 všetko sedí aj test aj teploty len to ,že som len trocha vlhká dnes aj trochu s krvou minimálne ale bez toho vytekajúceho hlienu čo mám vždy ten nemám. Nikdy som to nemala takto.