Dobrý večer,dnes po sprche som si navmatala na ľavom stehne pri pošve velké hrčku.Snažila som sa to vytlačiť no bohužial vytieklo trošku krvi ale inak nič.Pri dotyku to boli .Prosím čo to može byt?Môže to byt ta Bartholiniho žlaza zapálena?Potrebujem sa toho čo najskor zbavit alebo hrčku odstraniť.Ďakujem za rady..
No treba to narezat a vycistit poriadne, neviem co si chces sama do rana s tym poradit.
No s tým musíš ísť na pohotovosť - gynekologické oddelenie a musia ti to vybrať. Keď som počas tehotenstva ležala na gynekologii, tak spoluleziaca mala to isté, ale robí sa to ako rýchly zákrok, ráno ju uspali, vybrali to, cez deň bola v nemocke na pozorovaní a na druhý deň na obed mala ísť domov, ale začalo jej to dáko mokvat, tak si ju tam držali dlhšie. Asi 3-4 dni. Ale keby nebolo komplikácií, po 36 hodinách od operácie mala ísť domov. Tak neviem... Dovolenku asi už nestihnes. Alebo chces ísť s chirurgickou urgenciou na dovolenku? To nie je moc rozumné
Určitú dobu som zažívala to isté. Každý mesiac hrčka, ktorá veľmi bolela. Pomohola mi na to masť - Framykoin/dermálna masť. Ale je len na recept.
Mne to akurát včera operovali. Úľava neskutočná. Behom jedného dňa sa mi to tak zhoršilo že som nemohla chodiť, sedieť, ani spať. Ráno hneď smer dr a večer má už rezali. Mala som len spinal tak paráda. Určite minimálne ku gyn by som zašla. Ja som to mala vnútri na pysku. Ak to je von to môže byť niečo iné na čo môžu stacit atb.
Ja ked som to mala (hrcu, ktoru som sa ani nesnazila vytlacat), tak gynekolog mi odporucil si to potierat octanovou mastou a prikladat gazicky, aby mast ostala na jenom mieste. Hrca sa zmensovala a preslo to.
@babybear ahoj chcela by som sa opýtať ako si sa zbavila tej hrče čo ti pomohlo
@pupetko263 Ahoj,natierala som si to mastičkou čo som použivala asi 5mes. dozadu na akné a zmizlo mi to aj samé do 5tich dní.
@babybear ja si to mám čím potrieť?natrela som si to čo je masť na hemoroidy no neviem
@pupetko263 A pomáha ti to či ani nie?Ja by som skúsila nejaký krém na akné aby to vytiahlo hnis
Smer chirurgicka ambulancia zajtra.