Veľká bolesť nohy v 30. týždni

tanicka67
19. jún 2017

“žienky...idem si po radu alebo aspon info ci ste to niektora mala...krcove zily som mala uz pred tehu...ked som bola v 23tt som boal na cievnom predpisal mi detralex a pancusky,ktore su uplne super v lete....😞😞ale co uz....teraz som v 30tt a cely vikend ma neskutocne bolela noha ze uz somnevedela co s ňou...zajtra idem na cievne...ale je to hrozna bolest...ake mate skusenosti????

sardinka336
19. jún 2017

@tanicka67 asi ta nepoteším ale musis vydržať....ked porodíš tak ten tlak na žily sa zmierni a zlepší sa to, ale kedze mas dispoziciu na zilové ochorenie, tak s tým zrejme uz budeš stale bojovat, skratka budu lepšie dni a budu dni ze ,,sa to ozve,,. Je to beh na dlhu trať. Detralex uzivam uz dlho, a ja som mala v tehu zilu pod kolenom takze som nosila len taku ,,nadkolienku,, lebo pančuchy som nechcela prave koli tomu ze bolo teplo a po porode to trošku ,,ustalo,, tie bolesti ale občas sa to ozve, take palenie...Nohu si vykladaj, natieraj chladivymi kremami - dostat v lekarni rozne s pagaštanom napriklad. BUde to lepšie ale zial toto je taka potvora, ked to človek uz raz má tie ,,krčaky,, tak to uz cely zivot sa ozýva.

tanicka67
autor
19. jún 2017

@sardinka336 ved to....je to hrozne...😞😞😞dufam len ze to nejako neohrozi malu...inak uz nejako vydrzim...ved uz len dva mesiace...

lukyazojka
19. jún 2017

Ahoj..detralex maličkej neuškodi, ja som v 35 tyzdni bola hospitalizovana so zapalom povrchovych zil, uživala som Detralex do porodu..potom kvoli dojceniu uz nie.., rodila som sekciou skôr v 37 tyzdni..uz sa malicka nemala dobre..tak sa rozhodli pre sekciu.Ver lekarom a pozitivne mysli..teraz v tychto teplach je to hrozne na zily.. ale zvladnes to

tanicka67
autor
19. jún 2017

@lukyazojka dakujem za podporu....hadam to zvladneme