Bola som na sono, mám husté prsia, stupeň 4. Máte niektorá tiež take zlaznate? Ako vidíte rozdiel medzi hrckou a žľazou? Ja keď si robím samovysetrenie, tak ich mám všade 🙂 sono je úplne bez nálezu, zaujima ma čisto rada, ako vidieť rozdiel v hrčkach. Zabudla som sa opýtať lekára
@20erika07 kto robí Sono prsníkov a odkedy? Ja mam tiež veľa hrciek už dávno ale nikdy mi nik Soni nerobil a ani nespomínal
@hortenziaj podľa veku robia buď sono alebo mamografiu, ale práve na tieto zlaznate prsia je lepšie sono, alebo aj sono a mamografia
@hortenziaj podľa mna sa sono robí už od mladého veku, ja som bola asi v 20tke prvý krát 🙂
A kto mi ho ma urobiť? Mne nik nenavrhol, ani obvodný
@hortenziaj gynekolok by ta mal poslat v ramci preventivy raz rocne.
* gynekolog
A citam teraz ze raz za dva roky ale mna poslali aj minuly rok aj tento tak neviem....
@ikonica aha, ďakujem za info, popýtam sa nabudúce keď pôjdem. Veru som nevedela
@hortenziaj koľko máš rokov ?
Ja mám tiez cysty, na sono musím chodiť každý rok. Aj žľazy cítim keď si robím samovysetrenie. Doktor na preventívke povedal že to mám proste také, zlaznate, ja to cítim ako také hrce ale ževraj je to ok
Ja mam len vykojene nič a mam v prsiach plno cyst, dr ani vsetky nedokazala spocitat,zameriavala sa na tie väčšie, vsetky vyzeraju ok . Ked si prsia prehmatavam, tiez citim len hrckave tkanivo, neriesim pokial je vsetko ok, na preventivky chodim ako mám