Pekný deň maminky, včera na hodinky presne (pravidelná menštruácia) mi prišla menštruácia, slabá, občas krvácanie jemne občas nič.. Resp. Špinenie a od včera večera už nič ani kvapka mam 22 rokov, obávam sa aby som nebola tehotná.. Alebo viete o nejakých babskych radách ktoré by dopomohli ms prísť v normálnej intenzite ako som zvyknutá?
Ďakujem a pekne sviatky 🙂
Ešte sa to môže rozbehnúť... To co popisujes mávam pravidelne prvé dva tri dni ms...
moze to byt hormonalna nerovnovaha... mala som to uz tak neraz
@mondolina 😂👌
@tiborm podľa toho odkiaľ človek krváca ak z análu tipujem tampóny ak z vagíny vložky. Je to len môj odhad nič smerodajné .
@maria123a minule som mala takuto prapodivnu ms, lenze som vtom tyzdni bola chora, nejaka crevna viroza,mozno aj korona🥴 bohvie, kazdopadne, o mesiac nato ms ako vzdy...ak je moznost ze si tehu,sprav si test
Ahojte chcela by som sa opýtať či ma niekto skúsenosť z : tri dni mi meškala menstrucia strašne ma.bolieva hlava menstrucia skončila a už druhý deň mi je zle od žalúdka nedokážem poriadne nič zjesť som stále unavená náladova to ja nezvyknem biť.Chodievam viac na wc aj cikat a ešte ma začalo preháňať
Tak nemôže každý dostať na Vianoce 🎄menštruáciu 😂