Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti po vysadení HAk. Ja som ju brala cca 4 roky, tento rok som sa ju rozhodla vysadiť, nakoľko už som nemala dobrý pocit z toho, že ju do seba pchám každý deň.
Hak som vysadila začiatkom decembra. Prvá MS prišla hned po vysadení , druha meškala týžden a teraz mi mešká 15 dní. Na gyndu som sa objednala ale veľmi nie som zástancom vyvolávačky nakoľko si myslím, že telo by sa malo spamätať samo a zvyknúť si , že už nie je riadene HAk.
test som si samozrejme robila. tehotná nie som. Chcela by som len vedieť čo pomohlo vám na upravu cyklu a kedy sa vám upravil. Rozmýšlala som aj nad nejakými homeopatikami , pravidelne pijem čaj z rebríčka a alchemilky, no tento mesiac zatial nevidim učinky :( ocením každú radu od vás aj skusenosti ako ste na tom boli vy po vysadení antikoncepcie. ďakujem za každú radu 🙂
@angie2712 po vysadeni antokoncepcie som nemala ziadne zmeny v cykle - 1x som vysadila po 6r, 2x po 5r.
Skus pockat, mozno ti cyklus nabehne
@angie2712 ja som HAK vysadila v novembri, odvtedy som mala v decembri a januári ukážkový cyklus. Teraz vo februári to nechápem, lebo s najväčšou pravdepodobnosťou som ešte nemala ovuláciu a to som už 31. deň cyklu. Predchádzajúce mesiace som merala teplotu, preto viem, že ovulacia bola. Inak pijem alchemilku a užívam kyselinu listovú, nakoľko by sme chceli druhé dieťa..
@angie2712 ja som brala HAK 10 rokov a po vysadeni mi prichadzal cyklus ako hodinky a to uz ju neberiem cez dva roky a ani s otehotnenim som nemala problem. Dala som si vsak pre istotu “kuru” Gynex. Take bylinkove extrakty tam su, najdes k nemu milion referencii. Na vyvolanie si skus dat klasika cervene vinko a teplu vanu😉 ale su zeny, ktorym chvilu trva nabehnut na pravidelnost po HAK, skus dat tomu cas. Inak by som to urcite spomenula gyn ak by menzes stale neprisiel..
@angie2712 Ja som vysadila po asi 10r HAK (s menšími pauzami) a potom som nemala menzes 11 mesiacov, ale za to mohlo PCO, mne zaslapal Inofolic, potom som mala cyklus okolo 40 dní +-5 (pre mňa veľký úspech) aj otehotnieť sa mi podarilo, čo som ešte zmenila tak som začala viac cvičiť a lepšie sa stravovať
@angie2712 Žiadne problémy po vysadení. Prvýkrát po 7rokoch druhý po 5. Cyklus v poriadku. Otehotnela som prvýkrát po 4.mesiacoch od vysadenia, pri druhom po 2.5mesiaci dokonca na prvy a jediny pokus.😉😀