Ahojte žienky. ...je tu niekto kto má priateľa A má VARIKOKELU? ?ako ste boli na tom S otehotnenim? ?ako ste to riesili? ?otehotneli ste aj napriek tomu? ?alebo ste užívali INOFOLIC? ?momentálne sme začali obaja užívať prášok MACA. ..samozrejme priateľ to nemá hrozné našťastie. ..Za 15-20 rokov to mal len dvakrát. ..Ďakujem za každú radu
Nie nie neoperovali ani to nechce....myslela som tak že ho to dvakrát za bolelo A to bolo všetko. ..
ahojte.my sa snazime o babo viac ako rok, zistili sme kde je problem VARIKOKELA manzel je uz po operacii museil ist na operaciu lebo vevmi zly spermogram a za tyzden ide na kontrolny po operacii tak uvidime
@kostrmenka a kolko ma tvoj muz rokov?
29
a tvoj?
@kostrmenka ja sa len preto pytam , ze mu to operovali..lebo ze to do 30 ky operuju, tak preto som si chcela overit vek..super ste to este stihli..daj vediet ci sa spermiogram zlepsil... po tej operacii 🙂
no co ja viem aj po triciatke,a tvoj manzel na zle vysledky v spermiograme???
Tak tato tema zaujima aj mna
@kakadu007 neviem akeho stareho mas syna,ale urcite to dajte operovat co najskvor.Tvoja buduca nevesta sa Ti isto raz podakuje. Nam uz ostava len lamentovat, co by bolo,kebyze to riesil manzel hned v mladosti. No a IVF 😢
ahojte.takze mame vysledky po operacii varikokely. 🙂 je tam zlepsenie.takze sme zacali a vlastne pokracujeme brat vitaminy dalej. doktor nam odporucil umele oplodnenie
@kostrmenka a o kolko sa to zlepislo od minula?
moj muz bol na operacii varikokely aj hydrokely. s pocatim nebol problem
@kitti0503 môj to mal ako 19 ročnému to operovali. Teda akonáhle mu to zistili tak neváhal a išiel pod nôž. Za čo mu ďakujem. Môjmu na to prišli na vojenskej prehliadke, keď narukoval. Inak by na to isto neprišiel. Takže aj na niečo bola vojna dobrá 🙂
A môžem povedať, že všetko v pohode. Otehotnela som 2x na prvýkrát
@zibi tak doktor povedal ze je to o kusok lepsie.predtym mal len 1mil spermii a teraz ma 29mil spermii
@kostrmenka o kusok ? o poriadny kusisko..a kde ste absolvovali operaciu? vies nieco o tom obmedzeni veku?
@zibi operovali ho v KE.manzel ma 29 bude mat 30 a doktor mu nic nevravel o vek ze sa to operuje do 30,my sme chceli aby na operaciu isiel az buduci rok ale sa to poriesilo v praci a siel teraz
@zibi 29rokov, neviem neúpocula som otom
@kostrmenka a akou metodou mu to robili?
ale moj manzel uziva aj vitaminy,doktor vravel ze aj to mohlo pomoct.
http://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/vitaminy-... skuste toto napisat tam vam poradi 🙂
@zibi klasicka metoda, ta najstarsia aka je,povedal moj muz.on tu zilu mal velmi velku a mal ju viac ako15 rokov
ina sa ani nedal metoda
@kostrmenka no u nas sa nda ina metoda.. len v cesku a je to dost drahe
hlavne nech je ok a nema zakdne prolbemy uz
mne sa vidi, ze androlog mojmu muzovi povedal ze do 30 ky sa to operuje ...takze moj uz ma ovela viac..cize ot uz zmysel nema
@zibi a ma velmi zly spermogram?
@kostrmenka uz sme dlho neboli tak neviem, ale mal zly .mnozstvo ako tak ale pohyb a morfologia bola zla
@zibi aj my mame pohyb zly,manzel berie vitamniny kotvicnik,Ecko,C,zinok,selen,skuste aj vy.kolko mate rokov? ak sa smiem opytat
@kostrmenka 38
@zibi tvoj muz? ja myslim ze stale je sanca kuste aspon tie vitaminy,a ty kolko mas? ja mam uz po 30tke ☹
mal znamena, ze mu to uz 2x operovali? prepac zaujima ma to, riesim prave so synom...