Ahojte.
Chcela by som sa spýtať na vakcínu Gardasil proti HPV tých, ktoré z vás sa dali očkovať. Mali ste nejaké nežiadúce účinky po očkovaní? Na internete koluje strašne veľa info že po nej môže človek až ochrnúť a tak. Snáď sú to len hoaxy.
Dajte vedieť, ďakujem.
@kluska *moznych neziaducich ucinkov. Tiez som zaockovana od puberty a ziadne neboli ;)
@maranta_leuconeura ok mozne neziaduce ucinky 🙂 ale netvarme sa zase, ze ziadne neexistuju a ze tie mozne vazne neziaduce ucinky su hoaxy ;)
@kluska vsetko kde sa preukazala suvislost tam musi byt uvedene, ostatne veci su zvacsa pribehy ako autizmus z vakcin (bud nepotvrdene, alebo v pripade autizmu dokonca vyvratene).
Dala som min.rok vo veku 29 r bez vedlajsich ucinkov
@maranta_leuconeura no tak si treba precitat pribalovy letak, kde je uvedene aj to ochrnutie co autorka spominala a potom su este pribehy normalnych ludi, ktori by vedeli rozpravat
Ja som sa ešte pred 10 rokmi očkovala. Nemala som žiadne vedľajšie účinky.
Mam 29 rokov a aktualne som po 3.davke tejto vakciny, a mozem povedat, ze som nemala ani po jednej davke neziaduce ucinky, az teda na mierne pobolievanie v mieste vpichu, ale to je normalne 🙂
@kajka951 moja dcéra mala Gardasil. Nemala žiadne nežiaduce účinky. Ja pred 17 rokmi Silgard. Po 3 dávke som pár dní bola slabá. Inak ok. Pred 10 rokmi som mala obrovské problémy s HPV ckom.