Vaginálny výtok

simusicek
19. júl 2017

Ahojte mám 18 rokov. Už dlhšie ma trápia dennodenné výtoky. Bola som nedávno u gynekológa. Ten mi povedal, že je všetko v poriadku ale predpísal mi Multy-gyn na výplach. Lenže ten mi vôbec nepomáha. Potrebovala by som od vás radu alebo nejaký liek s ktorým máte skúsenosti. Ten výtok je biely až žltý a mám ho stále a veľmi ma to obmedzuje. Nonstop musím nosiť vložky. Trocha aj zapácha. Nechápem prečo sa mi to deje, keďže sa každý deň sprchujem. Na intímnu hygienu používam Lactofeed, ktorý som si nedávno kúpila v drogérií ale ani to moc nezaberá. Skôr by som potrebovala nejaké tablety na vnútorné použitie ako na vonkajšie. Ak s tým máte nejaké skúsenosti, sem s nimi. Za každú radu budem vďačná.

bonovka
19. júl 2017

@simusicek Idelyn si skusila?

simusicek
autor
19. júl 2017

Dobrý nápad. Vyskúšam. @bonovka

kika831
20. júl 2017

@simusicek skus rosalgin a nasad si probiotika. Mne to pomaha

3petka
20. júl 2017

@simusicek Ak ale ten výtok zapácha nechápem prečo to nerieši gynekológ. Zrejme máš nejakú infekciu/mykozu/. Ešte môžeš skúsiť aj canesten kombi ale podľa mna by ti mal zobrať ster a riešiť to.

simusicek
autor
20. júl 2017

@3petka tiež to nechápem. Povedal mi, že je to úplne bežné a že som v poriadku pritom toto v poriadku nie je.

nufiatko
20. júl 2017

Tiez si myslim ze je to mykoza . Skus Canesten tu jednu tabletku , mne to pomaha .

simusicek
autor
20. júl 2017

Baby myslíte si, že to môže byť spôsobené nechráneným pohlavným stykom? Navyše, keď ten chalan mal už veľmi veľa báb predo mnou(tým myslím dosť). Pretože mám taký pocit, že od vtedy sa mi to deje a predtým to bolo v pohode. (Viem som blbá ale čo sa stalo, sa už neodstane). @bonovka @kika831 @3petka ? :/

3petka
20. júl 2017

@simusicek no tak máš asi príčinu. Chod za gynekológom a trvaj na svojom. Nech tá riadne vyšetrí. Ak to zanedbas a budeš to riešiť kde čím môžeš si iba prihorsit.

bonovka
21. júl 2017

@simusicek jasne,ze moze.a pouvazuj inak aj nad zmenou lekara,ked ten Tvoj je taky "svedomity"..