Ahoj 🙂 dnes som si mala vložiť poslednú vaginálnu tabletu macmiror. Dnes poobede som spozorovala silné špinenie (zajtra je termín ďalšej menštruácie), večer špinenie ešte silnejšie ako pri prichádzajúcej menštruácii. A teraz mám dilemu- či tabletku poslednú vložiť ešte dnes alebo počkať kým menštruácia skončí?
Ďakujem 🙂 pekný večer
@kataka10 len mám pocit že každú hodinu je silnejšie a tmavšie, ako keď sa menstruacia rozbieha. Tabletiek bolo 12 tak hádam ak by aj tá posledná nezaúčinkovala poriadne tak to vadiť nebude
@marinecka95 Akoze z poslednej tabletky sa nestriela. Ked ju neuzijes nic sa nestane.
@kataka10 tiež som bola o tom presvedčená ale potrebovala som podporiť môj názor. Objavila sa mi infekcia a snažíme sa dlhšie o bábätko tak nechcem nič zanedbať preto aby sme sa mohli snažiť čím skôr ďalej 🙂
@marinecka95 Kludne vynechaj, pripadne pozri este na pribalovom letaku ci sa nahodou nemozu uzivat aj pri menstruacii, lebo ja som kedysi davno take cipky dostala, ze sa mohli vkladat aj pocas menstruacie. Ale pri 12 tabletach by som si z jednej hlavu nerobila. Drzim palce 😉
@kataka10 ok. Ďakujem 🙂
@marinecka95 ahoj, ja som mala tiež nedávno Macmiror a gynekolog ma vopred upozornil, aby som počas menstruacie, aj keď ešte len začína prestať vkladat, ze az po skončení, aj to som mala počkať 2 dni. Keď si tu jednu nedáš nič sa nestane.
Ja by som to este vlozila zakym je len spinenie.