Ahojte, prepáčte za otázku, ale musím sa opýtať. Od gynekológa som dostala vaginálne tablety na nejakú bakteriu, ktorá mi vyšla zo steru, som v 4. mesiaci tehu. Prvú tabletu som si zaviedla pred spaním bez problémov. Včera som si zase pred spaním zaviedla ďalšiu tabletu, ale dnes poobede som išla na wc a všimla som si, že tableta zo mňa vyšla von nerozpustená, chýbalo z nej máličko. Prosím čo robím zle? Na letáku nie je nič napísané, len zaviesť čo najhlbšie.
musis ju zastrcit co najhlbsie to ide ...
Treba zavádzať na noc. Tesne pred spaním sa vymočis, zavedies tabletu a ideš spat. Cez noc sa ti tam rozpustí.
@nikpa presne tak ju zavadzam...ako idem do postele, idem na wcko, zavediem a idem rovno spať...asi problém bude v hĺbke
krátke prsty 😉 este pozri navod ci to nie je taka co treba na sekundu namocit pod tecucou vodou pred zavedenim
@babulkomale suhlasim, treba trochu navlhcit.
Tak včera pred spaním som ju zaviedla úplne najhlbšie ako to šlo, navlhčenú, hneď som si ľahla, už som sa nehýbala...a ráno vyšla neporusena von...ja už neviem, asi zavolám zajtra gynekológovi, či to nepôjde inak... nie je možné namiesto tabliet predpísať nejaký gél alebo výplach? Nemám s tým vôbec skúsenosť
Najlepsie ju zaviest tesne pred spaním, uz v posteli ked lezis..-aspon mne tak dr povedala...
Mozno ze si ju nemala tak hlboko, preto ti vypadla...