Ahojte chcem sa opýtať, či niekedy urobil niekomu gynekológ vaginálne sono bez toho, aby použil naň kondom. Teraz to rieši kamoska, ktorá si nepamätá, či jej ho nasadil alebo nie.
Bola u Dr.Grochal
Kamoška nech skúsi ginko, inak strašne trápny hejt.
@zmrzlinka2021 Vďaka aj ja jej hovorim
@elizabet173 práve rieši či ho nasadil alebo nie
Si si ista ze Grochal jej robil vaginalne sono?
@domiklik a prečo hejt ? Len som jej sľúbila že sa opýtam ! Či máte skúsenosť
Určite s. Veď si aj sám tým chráni prístroj za niekoľko tisíc €. Určite by kvôli jednej neriskoval
@sun_shine_2020 áno robil prečo
@hipuska vďaka - je úplne zneistenia či nechytila nejakú infekciu, vôbec si to nevšimla. Sľúbila som, že sa tu spýtam
Určite s kondómom. To si môže byť istá.
Predpokladam, ze je tehotna a bola tam na sono v 1., 2. Alebo 3. Trimestri. Alebo tam bola kvoli niecomu inemu?
@sun_shine_2020 áno v tehotenstve - čo to ale s tým má
Lebo ja som u neho bola ako tehotna a robil mi sono "cez brucho", nie vaginalne.
@sun_shine_2020 aj aj realizoval
To je v kolkom tt kamoska?
@sun_shine_2020 fiha , 22? Toto s istotou neviem
Takze sono v 2.trimestri. Kazdopadne, kondom urcite pouzil, je to skuseny lekar, ktory by si urcite nedovolil takyto "preslap".
@sun_shine_2020 dakujem ja si tiež mylsim
Je to jeden s top lekarov a moze si byt uplne ista, ze taketo zaciatocnicke chyby nerobi, nabuduce nech je viac vsimava a nestresuje po funuse...
@anjelicek26 bola v strese vraj - ja jej tiež hovorim že 100% ho tam dal
Pokial je v 22t tak jej robil morfo UTZ a ten sa teda vaginálne v žiadnom pripade nerobi 😉
Cize skus niečo iné, alebo nech si dá ginko, ako tu už bolo spomenuté, keď si to nepamata🙈
@lienka.7 takze napíšem ešte raz. Robil aj aj !
Kludne mohol kontrolovat aj vaginalne. Mne tak pri druhom velkom morfologickom robili, lebo sa lekarke nieco nezdalo cez brucho a potrebovala skontrolovat. Nepamatam si, co presne. Zalezi od polohy dietata ….
A co my vyriesime? Mne nobil grochal sono s kondomom. Je to spicka vo svojom obore a kamoska stresuje. Robite mu negativnu reklamu. To je vsetko.
@ukulela ale ja žiadnu reklamu nerobim ! Kamoska si to iba nepamätá a tak som sa opýtala - ja si mylsim že je tiež špička
Kamoska nech sa da do kludu. Nebola u pofiderneho liecitela. Alebo kludne nech v pondelok zavola a spyta sa, ci pouzivaju kondom. Budu mat spestreny den a story na rozpravanie.
@zuzanaete hahah Ok skúsim jej navrhnúť
Velakrat ma gynekolog navleceny novy kondom na vaignalnej sonde uz ako vstupi nova pacientka, nemusela si ani vsimnut, ked ho navliekal...
Určite s kondomom.