Ahojte, užívali ste niektorá vaginálne macmirror v tehotenstve? Počula som že dosť narúša prostredie tam dolu a že by boli vhodne aj nejaké vaginálne probiotiká, máte s nejakými skúsenosti? Samozrejme vhodne pre tehotné. Ďakujem za každú radu 🙂
@viestta nie tehotenstvo, ale macmirror že narúša mikroflóru
Ale keď ho máš nasadený, tak už máš narušeniu mikroflóru. Po doliečení sa porad s lekárom.
Gynoflor. ale až po ukončení liečby Macmirorom.
No mňa Macmiror úplne zničil... Síce vyliečil jedno, ale mala som čo robiť, nech sa dám do poriadku. Užívala som orálne ženské probiotika Pearls YB a po doužívaní macmiroru aj vaginálne probiotika, ale názov neviem... V každom prípade, mala som to par mesiacov pred tehotenstvom, ale probiotika určite začni užívať.
@baluinka úplne mi zničil sliznicu, štyri mesiace som nemohla mať s manželom styk, akoby do mňa vkladal žiletky. Opakovane som mala problémy, musela som si vkladať dlho probiotika, tablety na obnovenie sliznice a ďalšie lieky, keďže som po vyliečení jednej infekcie bola omnoho náchylnejšia na ďalšie. Niekomu liek proste nesadne, resp.ako mi povedal môj gynekolog, "jedno lieči, druhé ničí." Macmiror je účinný liek, ale mne proste v tom čase nesadol. Nebrala som ho prvýkrát, ale posledne liečenie bol des.
Co narúša mikroflóru? Tehotenstvo určite nie.