Potrebujem radu, beriem antibioticke čipky do pošvy aj probiotika vaginálne, problém je ze mi prišiel menzes, vkladať aj počas neho alebo nie? Ďakujem
Po menštruácii pokračovať ďalej v liečbe, ideálne začať až po menzese, ale ak už ste začali, tak počas menzes prestávku. Ja som si týmto také problémy spôsobila, že až. Tri mesiace som sa liečila zvnútra...
Ahoj rada ti poradím ip
Takže počas menzesu prestávka? Aké problémy vám kvôli tomu nastali ak sa môžem. Spytat
Ja som brala macmirror počas menštruácie a nič sa mi nestalo 🤷♀️
A ja som si to práve tým Macmirorom pokazila 😒 Asi je to individuálne. Niekomu pomôže, niekomu uskodi... Mne lekár odporučil tak, ako som písala vyššie. Každopádne, najlepšie poradiť sa s lekárom. Možno by Ti poradil inak ako mne. Ja by som ale neuzivala počas menštruácie.
Najskôr som mala strašne pálenie a svrbenie, pričom výsledky vyšetrenia boli v poriadku. A pohlavný styk nemožný dva mesiace. Potom dvojmesačné ošetrovanie zo spodu... Ja som si vkladala tablety až od 3 dňa cyklu, keď už krvácanie bolo slabšie, ale tie tablety mi úplne rozdrazdili sliznicu... Vraj sa počas toho čistíme a zároveň je to dole všetko otvorené počas menzesu, preto by sme si nemali v tom čase nič vkladať. A aj taky názor som počula, že to aj tak nemá zmysel, ak to všetko vyjde von. Ale vravím, čo lekár, to názor. Mne uskodilo, inej možno pomohlo....
ja som nedavno brala fluomizin a bolo tam napisane, ze sa moze aj pocas menzesu ale len pri slabom krvacani ale najlepsie sa je tomu uplne vyhnut. takze ja som si radsej pockala, lebo tam pisali, ze to nemusi zabrat, ak sa spravi pauza v liecbe
Určite nie. Ja som toto riešila prednedávnom, lekár mi vravel, že počas menštruácie nič nevkladat, žiadne vyplachy, nič.