ahojte zeny mate niektora skusenost s konkretnym typom “probiotik” ktore sa vkladaju vo forme capikov?ak ano, pomohli vam? na aky problem ste si to davali?
@sunnyday1111 suhlasim s
@lenicka1121. Z volno predajnych je Gynimun podla mna najlepsi. A na zlepsenie pH je super Vitagyn C krem. Ale to nie su probiotika.
@simsalabim
@lenicka1121 baby trapna otazka ale ako hlboko to dat? ako napr tampon?
@sunnyday1111 tak hlboko ako sa ti podari. A hlavne az ked uz budes viac-menej lezat, aby to hned ako sa rozpusti, nevytieklo.
@sunnyday1111 proste hlboko aby to nevyliezlo. A daj si intimku, môže spinit spodné prádlo a hlavne ležať ako píše simsalabim. Radšej si dávať vecer pred spaním
@sunnyday1111
@sunnyday1111 TOP 1. Gynoflor- je na recept z volnepredajnych 1. Multigynactigel 2. Idelyn 3. Vagíact 4. Silvergyn ostatne su slabe: floragyn, gyntima, maldion, lactofeel, gynocaps, lactovag, vagilact - vsetko vyskusane na vlastnej kozi slabota, vyhodene peniaze... mnohe som aj zabudla vymenovat🙂 napisala som par..
neskumali ste niektora ktory pripravok ma najviac probiotik v sebe?
gynolact ma 2 miliardy bakterii mliecneho kvasenia
Ja som pouzivala skor multi gyn flora plus. Actigel je lepsi?
@kopytko17 / ja len s osobnej skusenosti ja som mala v podstate skoro vsetky co su na trhu za tie roky a sledujem to akonahle je novinka kupujem. Zlozenie som neskusala ale pisala som ktore mi funguju
@kopytko17 a najviac urcite Gynoflor ktory je na recept
@kopytko17 ja mam najlepsiu skusenost s Gynimunom. Ja sledujem hlavne to, aby vyrobok obsahoval rozne druhy (aspon 2) a zaroven aby jeden z nich bol aj laktobacillus rhamnosus, lebo som citala, ze prave tento ma v klinickych studiach najlepsie vysledky.
@simsalabim Ahoj Gynimun je na predpis? Ake si mala tazkosti? Kludne aj IP
@marci987 nie je na predpis.
@akinom0077 Ahoj, a ake si mala davkovanie a ako dlho si ho brala?
@bra34 / uzivam jednu tyzdenne cely rok
@akinom0077 myslim gynoflor
@simsalabim ahoj uzivas tabletky alebo vaginalne cipky? Zvazujem ze objednam ale neviem ktore. Dakujem
@meggi28 niekedy. Chodievam plavat, tak preventivne. Vacsinou Gynimun alebo Lactofeel.
@simsalabim ale vaginalne? Vdaka
@meggi28 ano.
@sunnyday1111 Gynoflor no je na predpis. Este Gynimum volnopredajny