Vaginálna mykóza

dominika164
11. jún 2022

Ahojte potrebovala by som poradiť Objavil sa my výtok nikdo som ho ešte nemala bola som u gynekológa povedal že mám používať rosalgin a gynolact prví deň super a potom navali a výtoky silne tepla neviete my poradiť

sunshine_18
11. jún 2022

@dominika164 třeba zobrať kultivaciu a určit či to je bakteriálna alebo kvasinkova infekcia.. Podľa toho určite liečbu.. Zatiaľ si môžeš kúpiť voľnopredajné probiotika a vkladať do pošvy.. Sedavy kúpeľ v repiku môže pomôcť od nepríjemných pocitov.. Rosalgin iba ničí prirodzene pH a mikroflóru pošvy.. Máš aj nejaké iné ťažkosti ako pálení ci svrbenie, opuch?

dominika164
autor
11. jún 2022

@sunshine_18 výtok a opuch máš aj nejaké susenosti s týmito liekmi ? Ten gynolact?

beatrice1111
11. jún 2022

@dominika164 kúp si rebríček obyčajný sypany ten je na ženské problémy mne pomohol v tehotenstve s mykózou, rob si sedavé kúpele a vyskúšaj canesten gyn, ten je takisto dobrý ale zvolila by som balenie na viac dni.

dominika164
autor
12. jún 2022

@beatrice1111 Gynekológ čo my predpísal vagíne probiotiká to mám tej užívať lebo ani s toho mám dosť silne výroky

chodilasomdomov
14. júl 2022

@dominika164 ahoj urcite B komplex uzivaj, po týždni pripadne 2 budes citit vyrazne zlepsenie, potom uzivat dlhodobejsie