Ahojte baby,chcem sa spýtať či niektorá z vás mala niekedy podobný problém,už dlhú dobu mi tak akosi vadi ľavý prsník,proste akokeby mi vadil celkovo alebo zavadzal,je to taky čudný pocit,neskutočne ma to znervoznuje,mam to uz dlhšie a taktiež v lete som mala pas opar ale pod pravym prsnikom odvtedy mam aj podpazusia také citlivejšie.sono prsnikov robene v júli v poriadku a preistotu som sa objednala na dalsie.mate niektorá podobnú skúsenosť a ak ano čím to u vás bolo?
@nenapadnyuzivatel no je aj to dosť možné zo všetkého mam hneď stres neuveritelny,ale je ti hrozne divný pocit taky neopísateľný proste akokeby mi úplne ten prsnik vadil ťažil proste zavadzal uz som z toho taka zúfalá aj sa snažím nemyslieť na to ale stále ten pocit
Musiš začat pracovať sama s hlavou, ja som mala všelijaké take pocity. Nazačiatku som z toho mala panické ataky, no dnes ak na niečo take myslim, poviem si a stop!. Je to všetko len v hlave, ten prsník ti nema prečo vadiť. Jedine len kvoli velkosti. Inak nie, tak klud hlavu hore. Nepremýšlaj, je to súčasť tvojho tela.
@nenapadnyuzivatel ved práve že som mala na sone všetko v poriadku keď som bola v júli tak neviem ci ozaj ta psychika mi to robí ale je to proste čudné stále to cítim a ak sa môžem opýtať aké napr pocity si mala ty ?lebo toto je naozaj neznesiteľné nekomfort
@nenapadnyuzivatel také ako napätie ten pocit
Mala som vtierave myšlienky hocijakého typu, no sama som s tym bojovala, mala som spravnych ľudí pri sebe kedy som nemusela na nič myslieť, vtierať si blbosti a pod. … videla som aj také že jeden muž bol psychicky chorý a myslel si že jeho ruka neni jeho, nevedel s nou žiť tak si ju dal odrezať. Preto hovorim ze psychika psychika. Netreba lieky na to, je to blbosť.. človek musi prscovať s tou hlavou sám.
Ja som mala tiež problém s ľavým prsnikom. Tiež akokeby mi vadil. Proste som ho stále cítila. Od podpazušia po vonkajšej strane až po bradavku. Usg a mamo v poriadku. Výsledok? Že od chrbtice. Potom mi to prešlo.
@stefuri presne ako opisujes akokeby mi vadil a tak ze ho akokeby stále cítiš.......podobný problém mam pri rebre a tiež som mala pár krát sono robene a v poriadku pani Dr mi tiež povedala ze to bude od chrbtice ......ono snažím sa na to nemyslieť ale strašne to ide na nervy.......bola som aj na sone v júli a budúci týždeň idem znova preistotu som sa ešte raz objednala.......a toto mi presne pri tom rebre robi ze dlhšiu dobu mi to zle robi potom nič q znova q zasa nič q dookola.........a dlho ti ten prsnik tak vadil ?ze za ako dlho ti to asi prešlo....a vadilo ti to tiež tak skôr keď si niečo robila alebo išla niekam a ze si sa obliekla a vadilo? Lebo pri sedení mi to nevadí ani pri spani
@nenapadnyuzivatel áno to máš pravdu,psychika dokáže strasne veľa,lieky presne to radšej nie .......tie beriem na ine zdr pob....a to mi fakt stačí....no verím ze to prejde a ze ďalšie sono bude taktiež v poriadku
Nieje to len v hlave? ak nad tym premýšlaš stale, môžes si vela veci aj privodiť.