V tehotenstve sa mi zväčšili dvorce

11. apr 2023

Som 2 mesiace po pôrode. V tehotenstve sa mi zväčšili dvorce a koža na nich zhrubla a zvráskavela. Kojila som mesiac, už mesiac nekojím a koža je stále taká istá. Dala som si to do internetu a všade píšu o rakovine prsníkov. Idem na sono 20teho ale dovtedy ma asi porazí. Nemala ste niektorá niečo také a nič to nebolo? Alebo neviete či by to mohlo mať súvis ešte s tehotenstvom? Veľmi sa bojím lebo mne da ešte počas tehotenstva snívalo že bola za mnou mŕtva babka a povedala že čoskoro umriem na rakovinu prsníkov.

viestta
11. apr 2023

Aj rok trva, kym sa telo po tehotenstve a porode da do poriadku, kym sa odbura pigment to tiez trva mesiace, takze sa neplas a daj tomu cas.

tropkica
11. apr 2023

Mne sa zvacsili dvojnasobne uz nastalo :D A nerobim z toho nejaku vedu, neviem. Neboj sa, ved ides na vysetrenie, uvidis sama. Hlavne netreba stresovat a verit snom, to uz vobec nie.

autor
11. apr 2023

Mňa najviac trápi tá zhrubnutá koža a vráskavé dvorce. Nie veľkosť :/ neviem prečo mi tak premenovali tému

1mina
11. apr 2023

Mna len na utesenie napadlo, nesnivalo sa to preto ze Vas to proste v.podvedomi napadlo v tehotenstve ked ste videla zmenu ? ,,, A druha vec, myslim ze malokedy sa stane zeby bola na oboch prsiach naraz, vacsinou je to vidno skor ze jedna bradavka je ina ako druha. Drzim palce, dajte vediet potom, uz aj ja som sla s tim ze urciiite to bude neviem co a samozrejme mi nic nebolo len som sa dostresovala 🙈🤷

autor
11. apr 2023

@1mina neviem :( celé tehotenstvo som mala nočné mory a toto bola jedna z nich. Ostatné si nepamätám ale túto mám stále v hlave a už sa moc pozorujem, ešte k tomu popôrodné stavy takže dosť ma to stresuje. Strašne ma aj bedrové kĺby bolia, koža na celom tele atď. Za všetkým vidím chorobu.. Ale tie prsníky ma stresujú najviac 😒

luccija
11. apr 2023

To si skôr úzkostná je to normálne.Je to dosť skoro ísť na sono, keď si ešte pred mesiacom kojila.Zeny v tehotenstve a po majú často neopodstatnený strach o seba, živé sny a pod. .

1mina
11. apr 2023

Podla mna psychika, hormony robia samozrejme vela, na sen by som sa snazila neupinat, vedia byt neprijemne a je to odraz podla mna aj nasho podvedomia. A so o by som nerusila aspon pre Vas klud aj ak nebudu vsetko dokolane vidiet (ano caka sa za normalnych okolnosti aj pol roka po dokojeni) ale ked je nejake podozrenie samozrejme nie. Ja som bola aj v tehu na sono, lebo som mala rano zaschnutu krv na bradavke, a nic nastastie vsetko ok, odtedy som uz bola viac krat a aj u roznych na sono a vsetko ok.