Som prekvapená prečo je to tajomstvo? Keby ma čakal tento zákrok jednoznačne by som chcela vedieť kam neist
@stellarstar vieš mi poslať prosím ťa link na tému?
@stellarstar nie každý listuje desiatky tém, aby zistil, či sa náhodu niekto nepýtal to isté pred 10-timi hodinami. Ak to vieš, prečo nenapíšeš, kde to bolo, ale napíšeš namiesto toho: to zas?
asi myslela túto tému:
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/zena-zomrela-po-vybere-maternice-2/
@10zabka ani v tej téme som nenašla odpoveď v ktorej nemocnici sa to stalo. Viete niekto?
jedna členka tam napísala: Ustav sv alzbety. Či je to pravda, netuším.
@10zabka ona napísala že tam najlepšie robia laparo.
asi som to pochopila inak. Že to robili ako na bežiacom páse. Ale nehádam sa.
@10zabka ja neviem kde to bolo 🙄 len dnes už druhá téma pred pár h, stačí scrolovať
@stellarstar asi nik netuší. Nebolo to zverejnené. Stačilo len napísať, že bolo o tom viac tém, ale odpoveď sa nenašla.
@10zabka ja som ani link na tu tému nečítala 🤷♀️ denne umrie niekto v nemocnici na OP. To nie je nič nové všade sa to môže stať
@stellarstar však si nemusela reagovať vôbec 😉
@10zabka ani ty si ma nemusela označiť a ma osloviť 😉
@stellarstar nemusela, ale ty si na príspevok reagovala ako prvá a úplne zbytočne. Aj tak si nepomohla, len si si do autorky rypla, že téma tu už bola. To je prosím dobré? A na čo?
@10zabka ja som rypla?? Nie nerypla som, a na čo je dobré aby si ma naďalej označovala a rýpala do mňa??
@stellarstar no, tak hádam stačilo. Neviem, čo sa u teba zmenilo, tvoje príspevky som rada lajkovala, aj súhlasila s tvojimi názormi. V poslednej dobe som si všimla, že ťa baby v príspevkoch upozorňovali na to, že s tebou nesúhlasia a ty si odpovedala nie príliš príjemným spôsobom (sorry, printy nemám a tým pádom dôkaz tiež nie). Mrzí ma, že reaguješ podráždene, ale faktom je, že za to ja nemôžem 🙂
autorka, vôbec nikde nepíšu...
prečítala som niekoĺko novín .
tiež ma to zaujíma.
@stellarstar odkiaľ vieš že denne niekto mladý bez zdravotných ťažkosti zomrie na OP? To by znamenalo, že denne dochádza k zlyhaniam doktorov a to snáď nie??? Či? Rozlišuj prosím aspoň čo je to zlyhanie na strane pacienta VS zlyhanie na strane lekára.
@10zabka nie som nikomu vysvetlenia dlžná
Odkiaľ viem? Pracujem v zdravotníctve tak snáď viem
@deti95060810 ten pán keď zadám meno do google je asi z BA .. možno sa mýlim.
@stellarstar aj ja ;) a preto rozlišujem hore uvedené podstatné rozdiely. Či ty nevidíš rozdiel medzi zdravým a chorým pacientom a mladým a starým na operačnom stole ako zdravotníčka?
Nie som pri OP stole 😅 ale i tak denne zomierajú ľudia a to nezmeníme
@stellarstar určte nie, len som napísala, ako to cítim a čo si myslím. Tiež som ti nebola dlžná vysvetlenie, ale ja, na rozdiel od teba, som ti ho napísať chcela. Pretože ma to mrzí.
@10zabka tak ma láskavo nechaj na pokoji dobre?
@stellarstar tak to si píš, že už ťa nechám 🙂
@10zabka budem rada a veľmi
@stellarstar jj, už si medzi tými, ktorých príspevky sa mi zobrazovať nebudú. Prajem ti pekný zvyšok večera 🌜
@10zabka s tebou to musí byť ťažké hm? Zbohom
To zas? Ved dnes tu ta téma bola