Užívate niekto momentálne Esmya?

aki100
9. mar 2020

Ahojte, dnes som bola na konzultacii pred operaciou s myomom,ktory ma uz skoro 9cm. Doktor mi odporucil tabletky esmya este ci pomozu zmensit. Ale citala som ze sa pred casom stiahol kvoli niceniu pecene a teraz zase povolil ale musia sa robit pecenove testy pravidelne. To je fajn aj ich mam spravene. Ale celkom sa mi do toho uzivania velmi nechce. Doktor ma ani neinfornoval o nejakych moznych problemoch nic. Uzivali ste alebo uzivate eesmy a pomaha vam? Resp. Ake pocity mate atd? Dakujem

lenvam
10. mar 2020

@aki100 pozri ja vďaka Bohu taký problém nemám ale keď už ťa idú rezať tak načo takýto bordel užívať?či už ho výberu ako 9cm alebo 8cm hlavne že ho vyberu načo telo zaťažovať skôr by som šla do vitamínov

osky
10. mar 2020

Znama uzivala ale nepohlo....
Dali jej este jedno kolo.
Ak nepomoze,ootom budu riesit dalej..

aki100
autor
11. mar 2020

@lenvam lebo je to velky zasah do tela operacia ,kde sa moze poskodit maternica ,nemusim uz mat deti, mozem krvacat a zobrat mi hned maternicu, myom je velky je tam vela rizik tak ho chce zatial bez operacie zmensit aby sa dal vybrat napr. laparoskopicky,co uz teraz nie je mozne vzhladom na velkost a kedze mi nerobi problemy ziadne tak to ide skusat takto, moze sa zmensit aj po druhej kure uplne zmiznut ak mi to zaberie dobre. Alebo aj keby sa o par cm zmensil,stale je to lepsie nez tychto 9. Ja nie som tiez zastancom takejto chemie,nechcela som brat ani antikoncepciu nikdy, ale tak vyskusam to,lebo tej operacie sa bojim viac.

aki100
autor
11. mar 2020

@osky vobec nepomohlo? Ja som zas citala celkom pozitivne situacie ze sa zmensoval, len.nie som zastancom takejto chemie tak sa pytam aj ohladom vedlajsich ucinkov realnych nie len z letaku

tiffka227
19. jún 2020

@aki100 Zdravím ,ja som začala minuly rok brat Esmyu a brala som ju 3 mesiace a potom pauza a potom ďalši jeden balík som dobrala ale nakoľko ju stiahli s trhu musela som prerušiť liečbu ale z mojej skúsenosti na začiatku som mala myon veľký 6,7 cm a teraz v marci vraj mám 3,5 takze mne osobne zabrala tam som zvedavá čo bude ďalej ...Jediné v čom mám Teraz problém je ten že nemám normalny menzes ale len take špinenie takže sa chystám ku Dr ☹️

aki100
autor
20. jún 2020

@tiffka227 ved nech ti ho odstránia a máš pokoj. Ja idem kvôli tomu inak by som to ne užívala. Ja chodím na injekcie reseligo. Lebo môj ma už 9cm a operovať ho taky veľký lekár nechce. Tak uvidime

tiffka227
7. júl 2020

@aki100 no na operáciu sa bojím ísť ale tak ak bude nutne tak určite pojdem momentálne Lekarka povedala že nemusí ísť von takze čakám čo povie o dva mesiace

aki100
autor
8. júl 2020

@tiffka227 tak keď je malý tak nie vždy musí mne ho v 5 cm len sledovali

severankasr
8. júl 2020

prosim vas ešte stále sú stiahnuté z trhu?

tiffka227
8. júl 2020

@aki100 tak Dufam že bude stále taký istý a nebude mi rast 🙏🏽Inak užívam aj indonal v lekárni voľno predajný tak skúste 😉a davam si čistý rakitnik

tiffka227
8. júl 2020

@severankasr vraj ešte stále