Ahojte,som po dvoch laparoskopiach,povedali mi, že mám endometriózu,teraz beriem na to visanne,je tu daka mamička, čo otehotnela po dobrati visanne?? Vraj by sa to už malo podariť, 4 a pol roka sme bez úspechu... ďakujem 🎀
Ahoj ja som otehotnela presne po dvoch mesiacoch od vysadenia prirodzenou cestou
@zuzu1232 waw, menzes si nemala počas brania visanne? ja ešte len začínam a menzes som dostala, predpokladám, že na budúci týždeň už nebudem mať...dávali ste si pozor alebo nie pri styku? lebo v letáku sa píše, že je možné otehotnieť, ale hrozí mimomaternicové tehotenstvo..
@bale1rinka mala som menzes ale totálne nepravidelný jeden mesiac nic potom ten dalsi aj dvakrát. Áno dávali sme si pozor ja som sa bála aj toho, že je tam napísané že keď otehotnieš tak máš okamžite prestať brať tabletky ale pri tom nepravidelnom menzese by som musela každý mesiac testovať či som tehotná. A mne teda tie tabletky dosť pomohli po ultrazvuku vypadalo že sa mi cysta, ktorá sa mi tam zase vytvorila stratila, takže po pol roku mi to kázal vysadiť a akosi sa nám hneď zadarilo aj gynekológ bol milo prekvapený.
@zuzu1232 no tak to uvidím, pozor pri styku si dávame aj my, len u mňa je to horšie lebo endometriozu mi diagnostikovali okrem cysty pred 4rokmi, cysta praskla samovoľne,ale ložiská endometria sa mi vytvárali furt v panvovej časti...tak díky za odpoveď, hádam sa aj ja dožijem ešte dieťaťa 🙂
@bale1rinka mne pred dvomi a mala som problémy s onkomarkermi kde mi hodnoty stúpali veľmi vysoko, našťastie sa po milióne vyšetrení žiadny nádor nenašiel akurat sa mi vytvorila ďalšia endometrická cysta ale po tých liekoch a asi aj tehotenstvom to zatiaľ vypadá super, ale doktor ma upozornil, že je to diagnóza na celý život tak uvidime čo bude zas po pôrode
@zuzu1232 veru mne povedali, že s endometriózou budem mať problém do prechodu 🙂
Ahojte, ja som tyzden po laparoskopii a moja gyn. mi nasadila Endovelle, je to to iste ako Visanne, aj pribalovy letak je uplne rovnaky. Neviem, ci to mam zacat uzivat alebo nie, lebo chceme babatko. Ach mam velku dilemu
Ja som otehotnela na tretí mesiac po dobrati Visanne. Mala som ho nasadený na 3mesiace po laparke.
@bale1rinka ahoj, prosim Ta, ja uzivam dva tyzdne endovelle a tyzden mam zvysene teploty 37.2-37.5, mimo toho ziadne problemy. Nemas nahodou tiez od tych liekov zvysenu teplotu? Ci je to bezny vedl.ucinok,no v letaku sa nic take nepise. Vdaka
@janame ja sa cítim úplne v pohode, nemám prehľad o teplote, nemeriam ju, nemám pocit, že je zvýšená, bez menzesu sa mi žije parádne!!!
@bale1rinka ahoj, Visanne som brala 1 rok otehotnela som 1 rok a 3 mesiace po dobratí, prirodzene.
ahojte, znova...už som vissane vysadila a je to 17sty deň a menzes neprišiel..dokedy by mal prísť cca? doktor mi kázal brať ho do novembra,že potom zapracovať treba, ale my sme sa rozhodli,že popracujeme skôr na bábätku...
Ahojte.. Mate skúsenosti s ENDOVELLE?? Za aký čas ste prestali krvácať?
ahojte, ja uzivam endovelle 3 mesiac a neskutocne ma bolia prsia a su vacsie. Mrchu som mala len pri zacati, potom len spinenie, no stale mam pocit ako pred menstruaciou, nonstop! krce v bruchu, bolia prsia, velka chut na jedlo, ako to mate vy? dik
@tinnna1 Tak ty ich berieš dlhšie ako ja, ale ja ich mam na 6mesiacov 😭😭😭Je to brutálne, kríze bolia aj mňa, ale je to z toho, že sa prsia zväčšili a tým trpí aj chrbát.. Ja som ešte len začala, takže to bude ešte dlho.. Najviac sa bojím toho priberania, konečne som schudla a vymenila šatník z XXL na M.. 😭😭😭Tebe ich Dr.na koľko dala?
ahoj, doktor mi povedal ze krvacat nebudem, ze mizem iba spinit, no hned prve kramy pocas uzivania lieku som dostala, tak ako mala, a neskor spinila a aj znova krvacala, a to uz hocikedy, dokonca aj teraz krvacam
to povedal aj mne, ale cely cas to mam tak, ako ked dostanes prvy den kramy, brucho boli, krce, krize .... a spinim a krvacam (slabo) kedy sa mi zachce 😀
@bale1rinka ahoj my po IVF...