ahojte dievcata,chcela by som len poradit,snazime sa o mimi a lekarka-neurologicka mi nasadila Rivotril(koly neurologickym problemom) a ze sa teraz o mimi snazit koly liekom nemame a este ani mesiac po vysadeni,...lenze tieto lieky sa uzivaju aspon rok,..mna by len zaujimalo ake to moze mat potom nasledky,davame si z priatelom pozor,ale nikdy neviete.....dakujem
Ahoj ja som brala rivotril kvapky pred tehotenstvom a pocas celeho tehotenstva a mala sa narodila zdravucka.
davame si velky pozor,nechcem riskovat,ak sa bude dat tak najblizsie sa optam ci ich mozem brat kratsie,alebo nech mi da nieco ine, @cherry1981 a tebe lekar nepovedal ze ich nesmies brat?
@galassia mne lekarka povedala, ze rivotril kvapky sa mozu verim jej a dokaz je ze mam zdravu dcerku. Neviem ci beres kvapky alebo lieky a v akych mnozstvach ja som brala 3 kvapky raz denne a to vzdy vecer. Dokonca aj tu som sa stretla s babami co brali rivotril kvapky tiez pocas tehu a maju zdrave deti
ja beriem tabletky,jednu vecer pred spanim,no skusim sa jej este popytat
@cherry1981 Ahoj mám zopár otázok na teba môžme popísať??beriem rivotril , chcem dieťatko .Dakujem 🙂
@draculaura jasne 😉
ja beriem rivotril tiez rano a vecer po jednej tiez chceme s priatelom babo
chcem sa spytat moze sa brat rivotril pocas tehotenstva
@galassia mala by si lekarke povedat, ze dieta u vas nie je take nerealne a nech ti predpise nieco, co by sa v gravidite mohlo uzivat. lieky v tehotenstve su vsak skoro vsetky rizikove. takze si musis zvazit, ci sa chces najprv ty dat do poriadku, alebo chces otehotniet.....
ak sa nechranis, tak riskujes zdravie dietata(!!pozor, aj vazne poskodenie plodu!!), lebo hlavne prvy trimester je najdôlezitejsi.