Užívanie Rivotrilu

galassia
30. dec 2012

ahojte dievcata,chcela by som len poradit,snazime sa o mimi a lekarka-neurologicka mi nasadila Rivotril(koly neurologickym problemom) a ze sa teraz o mimi snazit koly liekom nemame a este ani mesiac po vysadeni,...lenze tieto lieky sa uzivaju aspon rok,..mna by len zaujimalo ake to moze mat potom nasledky,davame si z priatelom pozor,ale nikdy neviete.....dakujem

filipal
30. dec 2012

@galassia mala by si lekarke povedat, ze dieta u vas nie je take nerealne a nech ti predpise nieco, co by sa v gravidite mohlo uzivat. lieky v tehotenstve su vsak skoro vsetky rizikove. takze si musis zvazit, ci sa chces najprv ty dat do poriadku, alebo chces otehotniet.....
ak sa nechranis, tak riskujes zdravie dietata(!!pozor, aj vazne poskodenie plodu!!), lebo hlavne prvy trimester je najdôlezitejsi.

cherry1981
30. dec 2012

Ahoj ja som brala rivotril kvapky pred tehotenstvom a pocas celeho tehotenstva a mala sa narodila zdravucka.

galassia
autor
30. dec 2012

davame si velky pozor,nechcem riskovat,ak sa bude dat tak najblizsie sa optam ci ich mozem brat kratsie,alebo nech mi da nieco ine, @cherry1981 a tebe lekar nepovedal ze ich nesmies brat?

cherry1981
30. dec 2012

@galassia mne lekarka povedala, ze rivotril kvapky sa mozu verim jej a dokaz je ze mam zdravu dcerku. Neviem ci beres kvapky alebo lieky a v akych mnozstvach ja som brala 3 kvapky raz denne a to vzdy vecer. Dokonca aj tu som sa stretla s babami co brali rivotril kvapky tiez pocas tehu a maju zdrave deti

galassia
autor
30. dec 2012

ja beriem tabletky,jednu vecer pred spanim,no skusim sa jej este popytat

draculaura
12. máj 2014

@cherry1981 Ahoj mám zopár otázok na teba môžme popísať??beriem rivotril , chcem dieťatko .Dakujem 🙂

cherry1981
12. máj 2014

@draculaura jasne 😉

didulinka
28. apr 2018

ja beriem rivotril tiez rano a vecer po jednej tiez chceme s priatelom babo

didulinka
28. apr 2018

chcem sa spytat moze sa brat rivotril pocas tehotenstva