Ahojte dievčatá, idem si k vám po radu, mám užívať Duphaston od 16 DC do 25 DC..Dnes je 25 deň cyklu a ja som ráno dostala menštruačné mierne bolesti a začala som slabo krvácať. Je to v poriadku? Mne bolo povedané, že menštruáciu dostanem na 28 deň cyklu, menštruáciu mávam pravidelnú, snažíme sa o dieťatko.Lekár má dovolenku a nemám sa koho opýtať..mám prísť koncom mesiaca na vyšetrenie.Tehotenský test je negatívny, ale myslím si, že aj tak by asi nič ešte neukázal.Ďakujem za všetky odpovede.
Ahoj, ja som ho brala od desiateho dna cyklu , lekari ho davaju aj na upravu menstruacie mne ho dali aby som dostávala ovulaciu a tiez po dobrati presne na piaty den ako povedal dr prišla mrcha
Včera, keď som prišla domov, tak už ani kvapka krvi, tehotenský test dnes biely, mohlo sa jednať o implantačné krvácanie? Čítala som, že môže byť na 10 deň od oplodnenia.
@xxxbabikaxxx ahoj, ja tiez beriem duphaston ale od 11 dna cyklu. Mne bolo povedane, ze ked bude menstruacia meskat 6 dni urobit si test a ked bude pozitivny pokracovat v uzivani duphastonu...potom sa objednat na vystrenie