Užívam Ludiomil, mám depresie a chcem byť tehotná

viva13
22. sep 2011

Ahoj, už 7 rokov beriem tento liek Ludiomil, liečim sa na žaludočnú depresiu, z ničoho nič mi príde nevolnosť hlavne ráno po zobudení sa nemožem najesť, ked mi to neprechádza nastane mi taká úzkosť, napustím si vaňu niekedy to prejde inokedy ked si nemožem dať vanu (tam sa dokážem uvolniť)tak mi ostane velmi zle a končí to vracaním, toto vracanie trvá niekedy celý deň inokedy aj týždeň, a to len chodím po pohotovostiach a obvodný mi pichá injekcie.Preto by som sa chcela spýtať či mi neviete niekto poradiť, či nemal niekto takéto problémy, plánujem otehotnieť a bojím sa že mi bude moc zle a ja to "nezvládnem" a hlavne pôrodu sa obávam, ked mám silnejšiu bolesť, tak mi tiež takto nastávajú tieto ťažkosti.Skúšala som po dohode so psychiatrom vysadzať postupne tento liek no nedalo sa, ostávalo mi zle a mala som nechutenstvo, psychiater mi povedal, že počas tehotenstva musím tento liek vysadiť.dakujem za každý príspevok 🙂)))

sniperka
22. sep 2011

@viva13 Prečítaj si na fore tému Depresia, hlavne u konca.Ja som taktiež tehotná, na depresiu sa liečim pekných pár rokov, normálne sa dajú brať AD aj počas tehotenstva, ale len niektoré druhy. 🙂

ilijanka
22. sep 2011

no myslím že Ludiomil akurát sa nedá brať počas tehotenstva, ale skonzultuj to s psychiatrom a gynekologičkou, nastavia Ťa na niečo iné

viva13
autor
22. sep 2011

@ilijanka práveže iné mi nerobia dobre tieto sú pre mňa najlepšie 🙂 už som skúšala kopec iných cítila som sa ako pokusný králik :-/

viva13
autor
22. sep 2011

@sniperka vieš mi prosím poslať link? vďaka 🙂

danmef
19. okt 2018

@viva13 ahoj,ty si musíš vyliečiť dušu... si zjavne nešťastná,alebo niečim poznačená... branie liekov je krátkodobý účinok.... Keby si zašla do minulosti a rozmýšľala ako a prečo ti tieto stavy začali,viem ti pomoct

viva13
autor
19. okt 2018

@danmef stare dosť nemyslíte 7r ???

danmef
19. okt 2018

@viva13 áno vidím 👍

beky1813
19. okt 2018

@danmef a ako by si jej pomohla? Urobis cary mary? Zase nejake fanaticke bludy, vsakze

viva13
autor
19. okt 2018

@beky1813 veď ten príspevok je môj