Užívali ste kvôli meškajúcej menštruácií duphaston? Po koľkých dňoch Vám nabehla
Áno vždy po užití do týždňa prišla
@janussa69 áno užiť balenie a ptm zväčša do týždňa by mala prísť
Keď ti hapruje ms kúp si test na menopauzu
@stellarstar to by som nebola rada, mám 33 chcela by som otehotnieť
@janussa69 pcos a choroby štítnej máš vylúčené? Myom, cysta?
@stellarstar hej, bola som na gynde,stalo sa mi to 1x takéto meškanie ale už som zúfalá z toho
@janussa69 tak keď to máš 1x môžeš to mat zo stresu, choroby atď keď ti gyn nič nenašiel
@stellastar veď rada by som otehotnela, tak dúfam,že sa dám do poriadku a nič také to nebude
@janussa69 keď ti duphaston nepomôže skus dat predpísať mastodynon kvapky tie mi kedysi dali cyklus do ok. Aj kv gynex majú tuším skoro rovnaké zloženie tie dostať bez receptu
@stellastar a ak som dobre pochopila ten duphaston sa používa aj v tehotenstve? Mám na tri mesiace zatiaľ ale pozerala som nejaké vitamíny
@janussa69 áno zvyknú dávať na udržanie tt
@janussa69 Duphaston nie je ale na podporu otehotnenia. Je to len umelé udržiavanie cyklu v určitej dĺžke. Častokrát je nasadený skôr ako ovulacia a tak je žena len v lutealnej fáze v ktorej nie je možné otehotnieť.
@natalis1998 este doplním nemá volyv na rast folikulu atd takze nemá nič s folikularnou fázou v ktorej žena môže otehotnieť. V tehotenstve sa predpisuje hlavne preto keď hrozí potrat.
@janussa69 ja áno. Väčšinou do týždňa mi príde.