Užívala som Norethisteron a už tretí deň krvácam

ina75
17. sep 2020

Tento liek som uzivala 10 dni, kvoli castemu krvacaniu a cyste na maternici, ktora by mala sama prasknut a "stratit sa". Po 10 dnoch som liek vysadila a 2 dni nato sa dostavilo krvacanie (tak ako mi lekar povedal). Na kontrolu mam ist o mesiac. Musim povedat, ze tak bolestive a silne krvacanie som este nezazila. Krvacam uz 3 den. Chcem sa opytat je to normalne, resp.ako dlho by to malo trvat? Mam obavy, ze to nie je ok a myslim si, ze mesiac je dlho.

suzitok
17. sep 2020

Norethisteron riadne rozhadze hormóny, cize ano, moze byt reakcia nan taka, ako opisujes, ale vzhladom k diagnoze by som bola na pozore a isla radšej skor, alebo sa skus poradit telefonicky...zvykne sa nahradzat prve dni Ascorutinom na zmiernenie krvácania...ale ako hovorim, píšem o beznom užívaní na oddialenie menzesu, ale ked ho mas kvoli cyste, volala by som lekarovi..

fedorovamirka
17. sep 2020

Ja som tiez brala...ale koli dovolenke...a taky menzes ako po vysadeni som nikdy nemala...myslela som ze zomriem od bolesti a vykrvacam 🤕

zuzanka.zuzu
18. sep 2020

ja som sa na 2 dni uložila do vane čo som nestíhala meniť vložky, vychádzali zo mňa kusy, to nebola tekutá krv. na kontrolu som mala ísť po skončení krvácania "o taký týždeň", ale 10 dní som krvácala, takže na kontrolu som išla až o cca 3 týždne.

ina75
autor
20. sep 2020

@zuzanka.zuzu , dakujem za odpoved 🙂, myslim ze postacujucu.

ina75
autor
20. sep 2020

@fedorovamirka , dakujem 🙂