Dnes mi gynekológ na preventívke povedal, že všetko je v poriadku už čo chvíľa mám čakať menštruáciu. Hovorím áno áno a teraz si tak uvedomujem, že čo? Pred 11 dňami mi začala menštruácia a druhú čakám o 20 dní +/-.
Žeby až tak prešibalo telu? Alebo čo mohol vidieť?
@frzeiovn ale ja som dnes len 12 dc
ahoj, mohla si sa ho viac popytat, lebo na preventivku sa chodi do 14DC a tak by aj jemu mohlo prist zvlastne, ze sa blizi tak skoro MS. nenapisal ti, aku vysoku si mala sliznicu? mne tak tiez dr na vysetreni viackrat povedal, ze sa mi uz MS blizi a nakoniec trvalo dost dlho, nez nakoniec prisla. a naopak, raz mi prisla este v ten den, ako som bola na vysetreni.
No úprimne mne to najprv ani divné neprišlo, povedal že všetko v poriadku a každú chvíľu sa spustí krvácanie-menštruacia. Odišla som spokojná, že nemám žiadny problém 😃 a doma kukám že čo 😃
tak co uz narobis :D tak pockaj, kedy pride, mozno nakoniec pride normalne v termine. on sa tiez mohol seknut, ja v robote tiez poviem niekedy nieco odveci :D
Jedine čo si viem predstaviť je, že mal na mysli ovuláciu, že už čo chvíľa. To by i sedelo keďže 12 dc. Menštruáciu si neviem predstaviť
ano, mohol mysliet ovu a povedal ms
To sa aj mne stalo už veľa krát, že 21. deň a tak prišla, normálne mi chodí priemerne na 26. deň., telo sa niekedy správa čudne....len keby nebola taká silná, ja som tiež dnes dostala tak som samá radosť....