Ahojte mam už vyše mesiaca pálenie, rezanie, stipanie pri močení. Bola som aj na kultivácii ale tam mi vyšla len nejaka bežná črevná baktéria. Vybrala som uz 3je ATB a stale to citim aj v beznom živote keď som v klude. Bola som na urologii kde mi spravili sono ktoré bolo v poriadku, budúci týždeň mi maju zaviesť kameru do mechura aby sa pozreli podrobnejsie ci tam nieco nie je. Dnes som bola na gynekologi kde mi konecne spravili aspon stery z krčka a predpísali mi FLUOMIZIN. Uroval, urinal a ani uro caje uz nezaberajú....naozaj netusim co to je a velmi ma to trapi pretože sa snažíme o bábätko a tento problém nam to len oddialuje. Mal niekto takyto podobný problem??
@lienka_9 ja mám taký istý problém už dva mesiace vkuse:( o dva týždne mám podstúpiť špeciálne vyšetrenie u urogynekologa, tak som zvedavá či sa niečo zistí, lebo z bežných vyšetrení sa na nič neprišlo:(
@lienka_9 no len v niekoľkých prípadoch chlap nemá žiadne problémy ani príznaky ale pri tom problém je v ňom, on je prenášac. Ja som presne toto zažila, niekoľko mesiacov som mala problémy, absolvovala som všetky možné vyšetrenia a nič mi dlhodobo nezabralo. A nakoniec muž išiel na vyšetrenie a problém bol v ňom, preliečil sa a odvtedy mám pokoj.
Ja mám pálenie močového mechúra už roky striedavo 2mesiace nič a potom 1mesiac pálenie a dokola, pobehala som všetky možné vyšetrenia, aj antibiotiká pre istotu, žiadny zápal, s partnerom aj bez to isté, bylinky, tinktúry....Tak už som to vzdala čo už keď to nejde
@macikaaa brala som toho viacej, ale nakoniec mi zabralo nieco z kombinácie ATB ciprofloxacin, Urovaxom, kvapky citrovital a ženské probiotika (prikladám foto) poslwdne dve menované si myslim ze mi pomohli najviac... keďže lekarky postup som uz nebrala do úvahy tak som si sama zacala googlit a nasla som vychvalene tie kvapky...su na imunitu l, brala som ich asi dva týždne a problem bol prec+ tie probiotiká...treba vyskúšať 🙂🙂
smer urolog