Ahojte, už skoro 2 a pol mesiaca nemám menzes, tehotenské testy som mala negatívne, bývam často chorľavá, zajtra idem gynekológovi, bojím sa, že mi nájde cystu, s partnerom si dávame pozor pri styku a deti nechcem, keďže som prišla o prvé dieťa v 3 mesiaci. Mám z toho psychické problémy.
Davame pozor znamena riadne pouzivame ochranne pomocky, ano? Navstiv gynekologa. Moze to byt cysta, moze to byt psychika a celkovy zdravotny stav, ked byvas aj casto chora, verim, ze to vyriesite 🍀
@zofia_95
raz v novej praci sa mi to stalo. Brutalny stres, spotila som sa za dve sekundy v konflikte. Pri predstave, ze mam tu pracu zvladat este aj popri bolestivej ms mi bolo hrozne. No Boh sa zlutoval asi a 3 mesiace nic. Vtedy som bola sama takze tehu nehrozilo. Po tych 3 mesiacoch sa vsetko vratili do normalu.
@zofia_95 Ahoj, 2r dozadu som mala presne to isté viac ako 2mes mi nechodil menzes, nemala som žiadnu cystu všetko bolo v poriadku, tak mi dal gynekológ vyvolávačku, no menzes neprišiel aj tak. Potom som bola na druhej a do pár dní mi prišli svoje dni povedal, že to mohlo byt spôsobené stresom...v tedy som mala dosť zle obdobie
tak to aj z tej psychiky máš meškajúcu menštruáciu..