Snažilkovanie už rok a pol. Vyliečená z chlamýdií, berem clostylbegit a duphaston + pijem inofolic, priatel je v poriadku a spermiogram tak isto. Už sa zadarí podľa vás??
Hlavne to v tej hlave denno denne neriesit, to vôbec tomu nepomaha.
Pokusam sa, aj mi to docela dobre ide, len som bola na vysetreni a kedze uz som zdrava, tak som si pomyslela, ze by som aj trosku povzbudenia potrebovala
@iviiike keďže si už zdravá, nevidím dôvod, prečo by sa nemalo zadariť 🙂 treba veriť tomu, že sa to podarí.... ty aj partner ste obaja v poriadku, takže šup šup užívať si to snaženie 🙂 držím palce
Dakujeme krasne 😉 si strasne zlata
@iviiike nam to tiez trvalo 3 roky 🙂 A obaja zdravi ako repa. A zadarilo sa ani neviem ako, ked sme boli obaja chori a bezvladni. Uprimne nechapem kedy sme zamiesali, lebo cez plodne dni nam bolo taaaak zle, ze posledne na co sme mysleli bolo plodenie krpca a vidis zadarilo sa 🙂 Krpec je na ceste 🙂
Jaaj gratulujem vam obom, tak to je super... No dufam ze sa uz zadari aj nam
@iviiike my sa snažíme už rok, stále sa nedarí... takže viem aké ťažké je počúvať "nemysli na to" ..... raz sa ale zadariť musí 🙂
Tak ja len dufat viem, uz sme urobili pre to vsetko co sme len mohli, a ak este bude treba tak bez rozmyslania soravime cokolvek, drzim vam prsteky a urcite sa zadari 😉
iviike ako si sa dostala z tych chlamydii?
21dnive antibiotika plus atb zo spodu
A na laparoskopi si nebola ?
@iviiike
Nie nebola som, ale pan dr uz daco o tom spominal
@iviiike podla mna chod lebo darmo sa budete snazit ked nahodou mas zrasty alebo nepriechodne vajcovody nechcem ta strasi a hovoria ze po laparoskopii sa moze rychlo zadarit lebo to budes mat tam vsetko prefuknute a vycistene aspon mne to takto povedal primar 🙂 aj ja som bola v januari nieje to nic strasne max jednu noc zostanes v nemocnici ...a este jedna rada skuste ist do bratislavy alebo niekam do centra predsa su tam odbornici a rok a pol je uz dost dlha doba a tam vam urcite poradia ako dalej vysetrenia atd .. 🙂
@iviiike ešte sa prestaň zaoberať týmto problémom a určite sa zadarí...