Už rok sa nám nedarí otehotnieť

kikkak
20. apr 2016

Ahojte ! S partnerom sa snazime o babatko uz rok ale nedari sa nam ☹. Som z toho velmi frustrovana bola som ku gynekologovi kde mi povedal ze mam zapal. Baby poradte ! DAKUJEM :'(

vierocka888
20. apr 2016

Vyliec zapal najprv a potom sa znova zacnite snazit. Povedz gynekologovi, ze sa vam dlhsie nedari.
Posli partnera na spermiogram, lebo teba mozu liecit aj 10 rokov a nic, pokial je problem unho... ak sa vyluci problem so spermiami, budu ti robit odbery, nasadia lieky, pripadne odsleduju ovulaciu a povedia, kedy je najvhodnejsi cas na suloz.........
Ja som si tym tiez presla, skoro 2 roky a stale nic. Ta frustracia prejde, ked sa trochu zamerias na ine veci a povies si, ze ked to ma prist, tak to pride...

Drzim palce 🙂

zvedava29
21. apr 2016

@kikkak aj nám sa nedarí tiež niečo okolo trištvrte roka, som z toho nešťastná, koľkokrár mi dôjde mrcha tak plačem, asi by sme sa mali sústrediť na niečo iné, ale keď to sa nedá ☹

jasmin951
21. apr 2016

Skus sa najskôr zápal a potom skúste... Ak by sa nedarilo choďte na testy.

bobulazelena
21. apr 2016

Nestresuj sa popredu...pobehajte po doktoroch a nakoniec to bude mozno nejakou hlupostou co bude jednoducho liecitelna...my sa tiez dlho snazime.tak drzim vam aj nam palce 🙂

zuzkakovka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikkak
autor
19. máj 2016

@zuzkakovka A kde bol problem ?

kikkak
autor
19. máj 2016

@zvedava29 To poznam velmi dobre .. :( priznavam sa neviem co mam robit uz .:'(

zuzkakovka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauricka
19. máj 2016

Ved ste este nic neskusili. Povedal, ze zapal. A? Povedal asi viac, nie? Zapal preliecime a potom dalej? Po roku nezdaru sa zvacsa zena odosiela do CAR - centra asistovanej reprodukcie, kde sa urobi vysetrenie zeny a vysetrenie muza, ci su v poriadku. A podla toho sa postupuje dalej.

peta1223
6. jún 2016

Nam sa ties nedari obaja sme v poradku a stale nic ☹

zdravotnica
8. jún 2016

@kikkak
je na to potrebné zistiť príčiny, kde je zápal, čo sposobuje zápal, a ako navrhol liečbu?
sú aj iné metódy , ako zápaly riešiť, je možné, že príčina t.j. mikroorganizmy , ktoré tento zápal spôsobujú, sú už rezistentné, ...
Odporúčam sa zaoberať silným antibiotickým prostriedkom / prírodný, bez umelej chémie a nevyrábaného z výrobného odpadu
môžeme o tejto záležitosti prekonzultovať, a taktiež použiť, ako postupovať...

zuzla20
20. jún 2016

@zvedava29 dobrý deň mali sme rovnaký problem potom mi znama poradila urobit si detox Clean 9 ze sa telo zbavi toxinov, precisti....u mna to vyslo ...polroka po som bola tehotna a to som predtym 15 rokov bez prestavky brala antikoncepciu...nikto Vam nic neslubi treba skusit https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
Ak by ste chceli napiste mi na FB je sukromna skupina zien ktore tam zdielaju svoje skusenosti

zuzla20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz