už rok sa snažíme o babätko, asi je najvyšší čas najsť problem a začať ho riešiť ☹ ☹
asi pred polrok mi dr robila hormonalny profil a tam bolo všetko ok. mam dosť nepravid.menš. a neviem si presne vyrátať plodne dni. brala som už femibion a tiež inofolic.... rok sa mi zda dosť a to sklamanie každy mesiac to len človeka ubíja... ☹
nie to nie, manžel ma turnusovu prácu, možno aj to je blbé, chcem aby sme obaja absolvovali vyšetrenia, aby sme vedeli či sme obaja v poriadku a potom za budem zaoberať s tými ďalšími vecami....
no hádam že počas roka aspoň ten 1 deň sme trafili 🙂 jáááj keď to už je tak dllllho ☹
ahoj, ja mávam tiež riadne nepravidelné, riadila som sa metódou STM, naučila som sa tak, kedy mám plodné a neplodné dni, samozrejme, každý cyklus boli inokedy a podarilo sa 🙂 z tej stránky som si objednala knihu aj teplomer na meranie bazálnej teploty - spočiatku to bolo náročné sa zorientovať, ale potom už to šlo ľahko a už som ani nesledovala všetky príznaky, tak držím palce 😉 http://www.lpp.sk/index.php?option=com_multicat...
@mirka283 ahoj, ja mám podobný problém, s tým rozdielom, že ja mám turnusovú prácu.Nedarí sa nám už skoro rok a to som si robila ovulačné testy, začala som prednedávnom brať inofolic a stále sa nedarí☹ som z toho len každý mesiac smutná a prehnane sa sledujem, zdá sa mi, že mám vždy príznaky tehotenstva a potom príde mrcha☹ aj ja rozmýšľam nad vyšetrením seba aj manžela, aby sme zbytočne nestrácali čas, ak je niekde zdravotný problém.
presne tak, teraz bude prvorade vyšetrenie oboch, ak je niekde problem zbytočne len kupujeme tie dráhe vitam ja som ho tiež brala, dokonca som dala vypoveď v práci, myslela som, že sa nedarí zo stresu, ale stále nič... manžel chodí domov každe 2-3 týždne, myslím, že to nie je také strašne, aby sa nám to počas roka nepodarilo.
@mirka283 ahoj, nám sa nedarilo rok a pol a to sme boli stále spolu doma ☹ aj zmenu prostredia sme skúšali a ked už som bola zúfalá, tak som si povedala, že má to aj výhody, že si aspon nemusíme dávať pozor a vtedy sa podarilo. psychika robí svoje a druhé sa nám podarilo na prvý pokus .... Prajem veľa zdravia a verím že aj vy sa čoskoro budete tešiť ...
no skúsim si to povedať aj ja 🙂 snaď sa to v najbližšom čase podarí ...
moja ada je daj si uobit hormonalny profil a hormonalny obraz, manzel spermiogram. Sú to jednoduche testy no vela napovedia a pomozu. Spomen ich svojmu gynekologovi
@mirka283 myslíš, že by mohol byť niekde problém? Minimálne u teba krv a muža spermie. Nie je rok taký hrozný. Možno každým mesiacom to príde. Držím palce ! 🙂