Už rok sa nám nedarí

mirka283
28. jan 2014

už rok sa snažíme o babätko, asi je najvyšší čas najsť problem a začať ho riešiť ☹ ☹

sono2
28. jan 2014

@mirka283 myslíš, že by mohol byť niekde problém? Minimálne u teba krv a muža spermie. Nie je rok taký hrozný. Možno každým mesiacom to príde. Držím palce ! 🙂

zinocka
28. jan 2014

@mirka283 rok este nie je tak vela. ale za navstevu gynekologa nic nedas 🙂 ak najde problem, mozte ho riesit a nebudes stracat cas...

mirka283
autor
28. jan 2014

asi pred polrok mi dr robila hormonalny profil a tam bolo všetko ok. mam dosť nepravid.menš. a neviem si presne vyrátať plodne dni. brala som už femibion a tiež inofolic.... rok sa mi zda dosť a to sklamanie každy mesiac to len človeka ubíja... ☹

zinocka
28. jan 2014

@mirka283 skusala si merat bazalnu teplotu? to by ti malo pomoct zistit, kedy ovulujes

mirka283
autor
28. jan 2014

nie to nie, manžel ma turnusovu prácu, možno aj to je blbé, chcem aby sme obaja absolvovali vyšetrenia, aby sme vedeli či sme obaja v poriadku a potom za budem zaoberať s tými ďalšími vecami....

zinocka
28. jan 2014

@mirka283 mozte sa dat kludne vysetrit, aspon budes mat istotu. ale ak skusate 1 rok, manzel je malokedy doma, ty mas nepravidelny cyklus a teda ani nevies, ci ste sa kedy trafili do plodnych dni... to by som nepanikarila 😉

mirka283
autor
28. jan 2014

no hádam že počas roka aspoň ten 1 deň sme trafili 🙂 jáááj keď to už je tak dllllho ☹

sopkova
28. jan 2014

ahoj, ja mávam tiež riadne nepravidelné, riadila som sa metódou STM, naučila som sa tak, kedy mám plodné a neplodné dni, samozrejme, každý cyklus boli inokedy a podarilo sa 🙂 z tej stránky som si objednala knihu aj teplomer na meranie bazálnej teploty - spočiatku to bolo náročné sa zorientovať, ale potom už to šlo ľahko a už som ani nesledovala všetky príznaky, tak držím palce 😉 http://www.lpp.sk/index.php?option=com_multicat...

zinocka
28. jan 2014

@mirka283 to ti rozumiem 😉 my skusame uz vyse roka, lenze u mna bol teraz najdeny problem, tak to budeme riesit. lenze my sme sa snazili kazdy mesiac poctivo vtedy, ked bolo treba 😀 a zakazdym nic z toho. tak to si vies predstavit tie depky... 😉

tajnicka007
28. jan 2014

@mirka283 ahoj, ja mám podobný problém, s tým rozdielom, že ja mám turnusovú prácu.Nedarí sa nám už skoro rok a to som si robila ovulačné testy, začala som prednedávnom brať inofolic a stále sa nedarí☹ som z toho len každý mesiac smutná a prehnane sa sledujem, zdá sa mi, že mám vždy príznaky tehotenstva a potom príde mrcha☹ aj ja rozmýšľam nad vyšetrením seba aj manžela, aby sme zbytočne nestrácali čas, ak je niekde zdravotný problém.

mirka283
autor
28. jan 2014

presne tak, teraz bude prvorade vyšetrenie oboch, ak je niekde problem zbytočne len kupujeme tie dráhe vitam ja som ho tiež brala, dokonca som dala vypoveď v práci, myslela som, že sa nedarí zo stresu, ale stále nič... manžel chodí domov každe 2-3 týždne, myslím, že to nie je také strašne, aby sa nám to počas roka nepodarilo.

mirkakab
28. jan 2014

@mirka283 ahoj, nám sa nedarilo rok a pol a to sme boli stále spolu doma ☹ aj zmenu prostredia sme skúšali a ked už som bola zúfalá, tak som si povedala, že má to aj výhody, že si aspon nemusíme dávať pozor a vtedy sa podarilo. psychika robí svoje a druhé sa nám podarilo na prvý pokus .... Prajem veľa zdravia a verím že aj vy sa čoskoro budete tešiť ...

mirka283
autor
28. jan 2014

no skúsim si to povedať aj ja 🙂 snaď sa to v najbližšom čase podarí ...

katinka4
6. feb 2014

moja ada je daj si uobit hormonalny profil a hormonalny obraz, manzel spermiogram. Sú to jednoduche testy no vela napovedia a pomozu. Spomen ich svojmu gynekologovi