Už pár mesiacov nemám menzes

22. feb 2023

Ahojte potrebujem sa vyrozprávat ..mám hrozný strach ktorý ma ničí a neviem čo mám robiť teda aj viem ale možno potrebujem len povzbudiť..už pár mesiacov nemám menzes predtým chodil vždy nepravidelne idem budúci týždeň k lekárovi nech mi povie čo mi je lebo sa idem zblázniť mám hrozný strach z vážnej diagnózy ( názov ani nejdem písať ) lebo na nete googlim všetko možné ..mám 34 rokov dieťa a nechcem ešte umrieť..ale strašne sa bojím čo mi lekár povie..chodím k nemu inak pravidelne..už dve noci som nespala ...napadlo mi dokonca aj spraviť test na menopauzu lebo moja starkej tiež skončil menzes keď mala 34 a vyšiel pozitívne 😭😭😭😭

marsmykkok
22. feb 2023

Tak možno menopauza, neschudla alebo nepribrala si veľmi? Koľko vážiš a meriaš? Vyššia podváha a rovnako aj vyššia obezita tiež spôsobuje amonoreu-že prestane chodiť menštruácia. Akú vážnu diagnozu si myslíš že máš?

autor
22. feb 2023

@marsmykkok pribrala som mama návaly tepla a v noci nespím

jaskolka
22. feb 2023

Môžeš mať ozaj predčasnu menopauzu, zvlášť ak to mate v rodine.
Najlepšie ti aj tak poradí a pomôže doktor, vykašli sa na Google, tam sa len vystresujes.

autor
22. feb 2023

@jaskolka máme mama išla v 38

heln
22. feb 2023

ahoj, chapem ta, ja "umieram" asi tak dva krat rocne.
teraz zapoj racio, strachom nic nezmenis ani neovplyvnis, buduci tyzden ides k doktorovi, pockaj si, co ti povie, do vtedy nepanikar a negugli.

autor
22. feb 2023

@heln ja viem ale neviem sa prestať báť. Prepadajú na zle myšlienky..mám príznaky menopauzy ale mám strách že to bude niečo horšie

pralinka25
22. feb 2023

zaklad je NIKDY negooglit. goole nieje lekar. kazda jedna vec co si tam zadas skonci rakovinou a v 90% to je vzdy kravina.
menopauza nie je sice idealna v 34 ale ani to v dnesnej dobe nie je koniec sveta. drzim palce a cim skor chod k lekarovi lebo ten stres co prezivas je povodcom zlych diagnoz. neprvolavaj si negativne veci. ja som mala take kadejake gyn problemy ze podla googlu by to boli tri rakoviny naraz nakoniec boli diagnozy uplne ine. nestresuj sa postav sa tomu celom a daj sa vysetrit.

autor
22. feb 2023
aliziana
22. feb 2023

Nechápem, prečo dopredu stresuješ, keď to pravdepodobne bude tá menopauza, keďže to máte v rodine... Bála by som sa skôr vtedy, keby nie

autor
22. feb 2023

@aliziana lebo ja stresujem za každým čo tam mám ísť či mu dačo nenájde

martinka13
22. feb 2023

Prosím Ťa nestresuj sa. Evidentne máte v rodine predčasné menopauzy. Pichne Ti vyvolavacku a keď dostaneš menzes pôjdeš na odber krvi na zistenie hormónov. Ja som takto dopadla v 42.....

benit
22. feb 2023

@martinka13 mna to len tak zaujalo. Na co sa picha ta vyvolavacka? Bez toho nejde zistit hormony?

martinka13
22. feb 2023

@benit asi nie. Krv sa musí brať druhý deň menzesu. Teda aspoň u mňa to tak bolo.

loliki
22. feb 2023

Prednedávnom tu bola podobná téma. Výsledok PCO. Menopauza, neplodnosť... Načo stresuješ?

luccija
22. feb 2023

Ked mate v rodine taku skoru menopauzu asi to bude aj u teba.Skoda, ze sa tak stresujes da Ti hormony a mozno sa to nastartuje.Moja suseda to mala podobne aj jej mama isla pred 40 tkou menzes nemala par mesiacov a este sa im zadarilo dieta po porode zase dlho nemala a potom par mesiacov.Ale oni druhe velmi chceli a zadarilo sa ani nebedela musela mat ovu medzi tymi prestavkami.Teraz uz berie liecbu citila sa velmi zle.

autor
22. feb 2023

ja mam navaly nespavost, priberanie asi aj z vody, suchu kozu, mastne vlasy a strasne vykyvy nalad, navaly zurivosti, stale som nervozna mam taky vnutorny nepokoj v sebe ale najviac ma vytaca ten menzes

loliki
22. feb 2023

Čaj pre ženy, Čaj na nervy, proti stresu, Depress, Magnézium, Persen, Xanax, veď je množstvo vecí, ktoré Ti môžu pomôcť.

sono2
22. feb 2023

A čo je na tom? Dieťa máš, no bože, tak budeš brat hormóny alebo tak ved to neni choroba, ale realita

autor
22. feb 2023

@sono2 ano mam jedno dieta

sono2
22. feb 2023

No tak ja som v prechode od pôrodu😄😄 aj keď mam ms pravidelne 40😃😄
Daj si víno a relaxuj fakt

autor
22. feb 2023

@sono2 a ako sa to prejavuje u teba

sono2
22. feb 2023