Ahojte babenky. Potrebujem poradit uz druhy den hnackujem a zvraciam a moj lekar ma dovolenku. Mam ist na pohotovost?Nic sa vomne neudrzi ani voda ani suchare.
Zabudla som napisat ze som v 28tt.
Uz aj by som utekala niekam na pohotovost. Naco takto cakat a trpiet a po druhe, moze to byt nieco nakazlive a predsa len nechces ohrozovat svoje okolie. Samoliecba je v takychto pripadoch by som povedala dost aj risk, ci nie?
Presne ako pise predo mnou nikolieta9, ja by som uz tiez utekala na tu pohotovost. Skore uzdravenie🌞
a kupte si aj zivocisne uhlie a enterinu.ked som mala virozu,hned zabralo
@danielitta6 co je enterina?a ziv.uhlie mozme v pohode?neuskodi nejako babu?
@bonovka enterinu si vygooglite.je to cucoriedkove probio.aj detom zaberie okamzite.hylak ani smectu ani nic ine nedavam.toto s tym uhlim vylieci
@miriama11 mne Hylak dali v lekarni. :-/ ale asi je fakt,ze kolkych lekarov/lekarnikov sa spytam,tolko roznych odpovedi dostanem..
Dakujem teda za radu.
@danielitta6 dakujem za info.
Skuste smectu je to vlastne na predpis ale hned pomoze a neskodi babatko brala som to v 30 tt.
@miriama11 takze babo potrapilo? 🙂 je fakt,ze som ani jedno tehotenstvo takto zle neznasala,ale momentalne to uz nie je nevolnost.dakujem teda este raz.
@anezka1987 zhodou okolnosti mam smectu doma.chuti sice ako krieda,ale.ak ma pomoct,budis.dakujem za rady. 🙂
@bonovka ja viem je otrasna ja som si zapchala nos a tak vypila prve mi bolo hrozne ale potom vsetko preslo a malemu to neuskodilo 😊neni zac a tada nech cim skor ste fit 🙂
na pohotovost hned hlavne ked si tehotna ze 2 dni??? naco cakas. Ja som uz s tym 2 krat skoncila v nemocnici. Raz suseda so synom co mal virozu ale uz bolo (akoze po nej) sa hrali u nas na dvore. Odisli o 19hod. ako som dosla dovnutra citila som zaludok. o 22. hod som lezala na zemi pri wc neschopna pit, zodvihnut sa nic, malatna, o 23hod zachranka (prisli do 5 min.) hned doma napichli infuziu a do nemocnice, 3 litre mi museli dat taka som bola dehydrovana za par hodin. A Zofran zabera okamzite na zaludok, je to ale chemia.
len rýchlo utekaj kým nebudeš už úplne zoslabnutá a dehydrovaná, to nie je sranda aj keď nie si tehotná a a nie ešte takto.. hlavne keď to trvá už dva dni, to si mala ísť hneď ten prvý deň.. choď prosím ťa čo najrýchlejšie 🙂
@adulikhs určite choď, výživu potrebuje aj bábätko, takže nie je o čom...pichnú ti nejakú infúzku...