Maminy viete mi poradit na koho sa obratit,mam asi 3 tyzdne bolesti v podbrusku take ako pred menzesom.Mala som zapal liecila sa v nemocnici ale nejak extra sa mi neulavilo.Najhorsie na tom je ze mi za tyzden hospitalizacie nikto neurobil sono ani raz.Vysetrili ma len pohmatom.Vraj ked neprejde tak laparoskopicky pozriet dovnutra co som si hned nedala samozrejme mam strach.Z nemocnice som odisla ale chcem si to doriesit ale cakam menstruaciu tak som zvedava aka bude teraz.Inak vysledky vsetky negativne.Sono som si pytaka ale nikto nemal zaujem.Som zufala,neviete o nejakej klinike kde by ma poriadne vysetrili? Najlepsie zapadne slovensko.dakujem
@janulka257 neviem ako sa prejavuje ta endometrioza.Minuly mesiac mi nic nebolo a ako som dostala menzes tak bolesti krce ,ale nekrvacala som silno ,normalne.Iba bolesti zostali a teraz cakam dalsi menzes tak neviem co spravit.
@babulka82 ja by som zasla k tomu gynekologovi na tvojom mieste ak on nieco vyluci nasla by som si ineho odbornika. Predsa nikdy nevies co to moze byt.
@babulka82 Musia ťa vyšetriť keď o to žiadaš, proste musíš povedať,že máš stále bolesti, je to nepríjemné a bolestivé a vyšetria ťa, nijak inak to nezistíš čo sa deje,možno by som ešte skúsila gastroenterológiu 🙂
@babulka82 ja mám dobrú skúsenosť s Nitrou, ale možno záleží, na koho narazíš... Pri zápale chronickom môžu byť aj výsledky z krvi negatívne a na sone zápal vidno nemusí byť..
inak, myslel niekto aj na endometriózu, keď máš dlhšie bolesti?
držím palceky ❤️