Dobrý deň, je mi trápne sem písať ale priateľ mi tvrdí že sa mu pri veľkej potrebe uvoľňuje semeno a nikdy som o tom nepočula ani to nikde neviem dohladať ževraj to je tlakom. Počuli ste o niečom takom? Ževraj to je tlakom… Ďakujem
to je otázka na sexuológa...
teraz asi odveci, ale pamatam si, ze v nejakom filme mal muz odovzdat semeno a robil s tym nejake natahovacky, az ho sestricka niekde neprijemne asi cez konecnik stlacila, ci niekde na prostatu ci kde a semeno vyslo. tak je asi nejake miesto, kde ten tlak moze takto posobit. ale tak bol to film, ja som tomu uverila :D
@monro no ono je to skôr pravidelné… 😳🙄
@janetinka27 tak prostata sa stimuluje cez konečník to je hádam jasne, pri zvieratách sa používa elektroejakulacia, pomocou elektr vybojov sa stimuluje prostata cez konečník, keď sa odoberá semeno - okrem psov, oni majú prostatu trochu inde
@margitaf co ja viem, ci je to jasne 🙂 ja som to nikdy neriesila, ale tak nenapisala som nakoniec az taku hlupost
@janetinka27 tak zas mužské a ženské pohlavné organy sa učia na základnej škole
@margitaf tak o stimulacii prostaty cez konecnik aby vyslo semeno, tak to sme sa teda neucili
Tak vzdy ked sa ide vy..., tak ma pritom orgazmus? 😂 Stastny to clovek.
@liljana tak vždy vraj nie🤣🤷🏼♀️ Ja som sa tiež čudovala
A ako si to zistila? Sám sa ti zdôveril, alebo si ho pristihla pri ejakulácii? Možno na wecku masturbuje a bolo mu trápne priznať sa, tak to takto zaobalil...
@janetinka27 Road trip sa volal ten film. 🙂
@evita_g nie nepristihla, zdalo sa mi že máva málo semena po sexe a tak som sa ho opýtala a on mi toto povedal.. som sa bála že ma podvádza🤷🏼♀️
@slivka1234567 a nemôže sa len hanbiť že masturbuje a povedal ti toto? 😄 Lebo reálne je to možné keď sa mu dráždi prostata ale zakaždým by to asi byť nemalo. Ty musíš vedieť akú citlivú má prostatu keď sexujete a dráždiš mu ju. Ak je citlivá tak by sa tomu dalo teoreticky veriť ale možno by som to riešila s lekárom ak je to naozaj tak ako tvrdí
@janetinka27 áno tlačila mu cez anal prostatu. No nefunguje to😜
Počula som, že sa to môže stať. Keď je problém sa vyprázdniť, tak áno, ale nemalo by to byť pravidelné, skôr len ojedinele.