Uštipnutie komárom

romulik1986
27. aug 2017

Dobry vecer maminky,prosim vas,malo vase dietatko reakciu na ustipnutie komarom?Dcerka sa zobudila rano dostipana na nohach,licku,brusku a rukach a hrozne to ma...Zabili sme 4 krvavych komarov...Len by ma zaujimalo,ci aj vase deticky takto na to reaguju...Dakujem

ragulca
27. aug 2017

@romulik1986 áno, syn má dosť prudké reakcie na uštipnutie komárom. Dávam octanovu masť alebo fenistil a antihistaminika

mamima34
27. aug 2017

vyskúšaj jej dávať B-komplex, taká krv komárom nechutí. Ja dávam takú cca 50% dávku a pomáha to

emi16
27. aug 2017

Ano
Ja davam B- komplex pre deti
A natieram stipance mentolovym pudrom
3 dni to odpucha
Ked je to extremne napuchnute, alebo ich ma vela tak dam aj kvapky fenistilu
Ak ideme do zony komarov s vacsim vyskitom natieran ju alpou s klincekmi
Je to lepsie ako repelent s chemikaliami

romulik1986
autor
27. aug 2017

Dakujem vam...Fenistilom natieram a aj davam kvapky,lebo si to neustale skrabe...Octanovku som raz na nohu davalaTen B-complex vyskusam,lebo uz som z toho zufala...30 ludi,keby je v miestnosti a 1 komar,tak dostipe akurat dcerku...

romulik1986
autor
27. aug 2017

Cez zimu sme behali s tymto po lekaroch a dodnes neviem,co to bolo..

ragulca
27. aug 2017

@romulik1986 môj mal tiez take divoké reakcie, ale mám pocit, že čím je starší, že už to nie je take divoké, teraz má 10.

tabakmirka
28. aug 2017

Presne takto to mávam od malička aj ja, zakaždým keď ma poštípe komár tak mi to miesto napuchne, strašne ma to svrbí a keď to odpuchne tak mi tam zostane veľká modrina tak na týždeň. To je nejaká zlá reakcia na to uštipnutie 🙂

lubka3232
28. aug 2017

aj moja mamina presne takto. bude to len reakcia na stipanec. ako uz bolo spominane tiez by som odporucala fenistil, Bcko pripadne nejaky odpudzovac proti komarom do zasuvky, nech sa vyspite.

alias313
28. aug 2017

@romulik1986 moj syn ma na ustipnutie komara neskutocne zle reakcie.Ked sme boli v Chorvatsku a dostipali ho komare, skoncili sme tam na pohotovosti.40tky teploty a tam hned povedali, ze su to kiahne..ale neboli,neskor sme zistili ze to ma z komarov..ked ho nedavno ustipol na hlavu mal ju opuchnutu a opuchlo mu aj cele ucho.vyzeralo to hrozne.b komlpex davame, ale zial nepomaha, jedine repelent, z toho sa ale po case zacal vyhadzovat, tak sme museli kupit "setrnejsi" v lekarni.to je zatial v poriadku.Na noc sme mu do zasuvky davali aj proti komarom, raz sme mu tam pootvorili vetračku, mal aj v zasuvke a dostipali ho neskutocne.Ustipla ho uz aj osa,aj vcela a teda skoro ziadna reakcia.Zato ked ho ustipne komar, to je cista katastrofa...a tak fungujeme len fenistil, dithiaden a repelent.

alias313
28. aug 2017
demi1351
16. nov 2019

@romulik1986 dobrý večer, chcela by som sa spýtať či ste na to neskôr prišli čo vás to uštiplo