Urologické ťažkosti po pohlavnom styku.

jessi03
17. mar 2019

Ahojte prosim vas niektore z podobnym problemom?Vzdy po pohlavnom styku mam tazkosti urologicke bolest v podbrusku a palenie pri cikani.Vysetrenia u gyn v poriadku a aj priatel ma v poriadku vsetko vobec nechapem kde je potom problem😦Da sa aj z mocovej rury zistit nieco?kedze mavam tazkosti tam.Chystam sa na ster pretoze nic nepomaha ani antb po styku ani gel nic..Vysledky z mocu vzdy negat.Mala som predtym ureoplazmu 2 krat no zo steru u gyn vysla negativne.niekto z podobnym problemom?poradte ak viete dakujem.

tamvtme
17. mar 2019

@jessi03 treba urobiť výter z pošvy aj močovej rúry a poslať na kultivaciu... Mne urológ odporúčal po sexe vymocit a ideálne aj osprchovať, lebo tiez som mávala problémy a prenášali sa mi baktérie hore dole...

jessi03
autor
17. mar 2019

@tamvtme ano to iste robim aj ja.No stale mam tie tazkosti no zajtra bezim na vyter a uvydi sa.Ty si mala nieco z vyteru mocovej rury?

jessi03
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi03
autor
17. mar 2019

@tamvtme tebe robili vyter?boli to?

tamvtme
17. mar 2019

@jessi03 robili, nie je to príjemné mňa to dosť pálilo a aj prvé močenie po vytere dosť pálilo ale potom už ok... Mne našli baktérie e koli (črevné baktérie), dali mi na to nejaké speci atb na 3 týždne a odvtedy mam kľud + plus som nejaké glibule aj do pošvy zavádzal, proste by sa všetko pre liečili naraz....

jessi03
autor
17. mar 2019

@tamvtme a ake si mala tazkosti?

tamvtme
17. mar 2019

@jessi03 nonstop nutkanie na curanie a pocit plného mechúra a pritom na wc zo mňa vyšlo pár kvapiek

jessi03
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi03
autor
17. mar 2019

@tamvtme a vyteri u gyn si mala dobre?a z mocu si mavala negat aj ked ti tam nasli e coli?

tamvtme
17. mar 2019

@jessi03 moc som mávala negatívny, obvodná vždy robila nejaké rýchle testy a všetko ôk, až kultivacia ukázala baktérie... A z vyteru vyšlo tie isté, aj keď gyn problémy som nepocitovala

jessi03
autor
17. mar 2019

@tamvtme robili ti aj aj vyteri vsak?no mne robili 2krat a prvy krat som mala ureoplazmu a teraz som nemala nic...no tazkosti mam urologicke nie zenske.Uvydim teda no myslim si ze tam urcite nieco je ked ma to tam boli stale.Inak katastrofa z tymi lekarmi.

maciatkolulu
17. mar 2019

@jessi03 UVIDIS

anastaziamala
23. mar 2019

@jessi03 robili ti ten vyter z rury aj na ureaplazmu? Lebo mam pocit ze iba na bezne bakterie... Ako keby som citala o sebe, stale zapaly mechura a vyter v krcka na pohlavne choroby negativny... Az urolog zo steru z rury ju nasiel pozitivnu... Ale najprv robil kultibaciu len na bezne bakterie a ja cela stastna ze nemam nic vazne... Potom mi povedal ze urobi aj na ureaplazmy lebo tie sposobuju peitomnost inych bakterii cize zapaly.... A ureaplazma je beh na dlhe trate, su to vnutrobunkove bakterie ktore sa tazko zlikviduju antibiotikami a aj tak sa vratia...pri oslabeni imunity

jessi03
autor
29. mar 2019

@anastaziamala.ahoj nie nerobili naco..To hlupe slovenske zdravotnicstvo musela som zmenit urolga pretoze on nebol ochotny my ten ster spravit.V pondelok pojdem k svojej novej urologicke a dufam ze my ona ster vezme.Stale mam tazkosti bolesti..uplne zle aj ked moc negativny uz som zufala😦

jessi03
autor
29. mar 2019

@anastaziamala ty si sa ako dlho liecila?brala si aj nejake lieky na imunitu?tiez si mala taketo problemy ako ja?😦ha som mala ureoplazmu 2krat zo steru v krcku naternice no z poslsdnych vysledkov tam nebola.No moze byt zeby som ju mala v tej rure ked ma to stale boli..chodim casti na wc..a tazkosti po styku dookola to iste😦

anastaziamala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala 😦to my je luto teda.Hnustne zdravornicstvo nedokazu pomoct.No ja budem trvat na svojom nech my spravia vsetko co sa da.ja som po gyn stranke ok.len urologicky nie.mna nescrbi skor pali ked cikam...😦skusala si wobenzym?

anastaziamala
30. mar 2019

to je take že raz ma to svrbi raz pali...doslova štipe keď cikam...a často citim ten mechur take tlaky....a odkedy ale s priatelom nemame styk lebo sa liečim tak som zapal nemala....ale verim tomu že keby sexujeme zapaly su na dennom poriadku zas....wobenzym som vybrala 800tabliet, aloe vera asi 4 litre som vypila, probiotika, vytamin C....a nič....všetko vyhodene peniaze...mne povedala Albertova že taketo pliagy antibiotikami nezničiš...lebo su vnutrobunkove a antibiotika ich bežne nezasiahnu a vypuknu zase pri zniženej imunite a testom nemame veriť lebo sa skryvaju v tvojich bunkach...ale samozrejme lekari o tom vedia hovno lebo keď maš negativne vysledky tak s tebou chcu mať pokoj...ja byť tebou už ani ďalšie antibiotika do seba nedavam je to zbytočne....skus si prečitať o tej Albertovej ona lieči chronicke problemy je toho vela o nej na forach že vyliečila vela ludom aj boreliozu a taketo pliagy

anastaziamala
30. mar 2019

@anastaziamala a hlavne je to aj dobra psychologička, ma zaujem ti pomôcť je velmi mila, laskava ...ona pracuje v BA ale lieky posiela poštou a komunikujem s ňou cez email ako sa citim...ale na prve vyšetrenie treba isť aby ti zistila aj ine choroby....ona najprv dáva dokopy imunitu až potom sa zamerieva na konkretny problem..a vieš ako mi bolo keď mi po pol roku chcel konečne niekto pomôcť...môžem ti povedať že som lepšieho človeka nestretla....to posedenie s ňou keďže ja som zo ZA a do BA som šla vlakom...no nadavala som ako s ami nechce....ale keď som už šla od nej tak to bol výlet za kamoškou...

jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala super tak ti prajem vela stastia.Dakujem urcite si ju pozrem.

jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala Mne wobenzym pomahal no akonahle som mala pohlavny styk tazkosti zas😦Dist to ovplyvnuje aj moju psychoku😦A zhorsi sa my to tiez ako my maju prist moje dni citim to viac a o bolestiach ani nehovorim.Robili ti aj cystoskopiu.?

anastaziamala
30. mar 2019

@jessi03 a pohlavny styk mavas s kondomom? Partner sa preliecil? Moj ma negativne vysledky a je bez problemov... Ale tym vysledkom sa neda verit... O psychike mi nic ani nevrav.. Uz to je teraz lepsie ked mam pomocnu ruku.. Len ma mrzi ze nemozem mat styk s partnerom este dlho... Nerobili mi ju rozmyslala som nad nou ale urcite by tam nic nenasli a aj Albertova mi povedala ze to je zbytocne

jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala ano tazkosti mam aj ked je ochrana😦a bez ochrany este horsie co ti poviem je to uplne zle.Uz to trva 8mesiacov a stale beham po lekaroch ide ma ztoho drbnut😦vy preco nemate styk?

jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala ja som bola na cystoskopii mala som tam nalez leukoplakiu v mocovej rure to je vlastne napadnute tkanivo po zapalpch a infekciach😦zacalo sa my to po laparoskopii mynuleho roka 😦

anastaziamala
30. mar 2019

a bol priatel tiez prelieceny? styk nemame pretoze mam stale pozitivnu tu ureu a on je vylieceny a nechcem aby sa odo mna zas nakazil...jednoducho dokym nebudem vyliecena tak styk nebude aj ked by mohol byt s ochranou lenze ja mam potom problemy dostanem zapal a uz nechcem dookola ten kolotoc takze teraz sme bez 🙂 a ako ti liecili to napadnute tkanivo?

jessi03
autor
30. mar 2019

@anastaziamala ano je prelieceny vysledky ma negativne.no nijak zatial zevraj to ma kazda druha zena no da sa to operacne odstranit ak bude treba pojdem ak neustupia tazkosti

ivka1103
20. dec 2020

@jessi03 ahojte, som na to podobne...avsak uz roky...
Vzdy po styku, zapal mocovych ciest...teraz uz ani dotknut sa. V mocenom moci, krv, cievkovany ok. To iste, pocit palenia zospodu, nutkanie na cikanie, bolesti, citim mocovu ruru...
Zajtra by som mala absolvovat vyter z uretry, mam normalne nocnu moru z toho...
Ako sa vam po roku dari?
Zlepsilo sa to? Mate nejake tipy na odstranenie problemu?
Je to katastrofa!!!

emka123456
10. jan 2022

@ivka1103 ahoj, mozem sa opytat boli vyter z trubice ? Musim ist tiez. Mam rovnake problemy ako si mala ty, dakujem 🙂

emka123456
10. jan 2022

@jessi03 ahoj citala som tvoju diskusiu, mam rovnake problemy, uro tazkosti po styku, moc v poriadku alebo bolest mocovej trubice pretrvava, musim ist na vyter. Je to bolestive ?dakujem 🙂

ivka1103
8. mar 2022

@emka123456 vyter samotny nie…ale potom 🙈 ale urcite to zvladnes….bude dobre 💪