Potrebujem poradiť či má tu niekto s týmto doktorom skúsenosť. Z tkanivovej banky nám odporúčali kontrolný spermiogram u urologa. Toho som našla na nete no neviem sa tam už týždeň dovolať. Alebo keby ste mi vedeli nejakého dobrého poradiť v Košiciach, ktorý sa venuje aj mužskej neplodnosti 😉
@cuculik1 ja ani neviem, rozmýšľala som, že by sme išli opäť tam....no tie výsledky tam s nami nikto nekonzultoval...len odobrali vzorku a výsledky poslali na gyndu...ani doktorka sa mi k tomu nevyjadrila, všetko som si zisťovala tu na nete...má teratozoospermiu...mám strach, že v tkanivovej výjde opäť ten istý výsledok...asi u Hrivňáka podvedome čakám zázrak, že to nebude také vážne 🙂
@leria telefony berie on. no my sme boli aj aj, a vysledok z tkanivovej je omnoho, omnoho komplexnejsi, nez vysledok od hrivnaka. hrivnak je fajn, ale tiez necakaj, ze vam nevim co povie, mojmu mm povedal, ze vyzivove doplny treba jest a bolo. a vysledok mal u hrivnaka lepsi, ale to maju fakt asi vsetci, lebo v tkanivovej su maximalne prisny. ale hrivnak robi fakt len zakladne parametre ejakulatu a este si za to aj platis okolo 35 €. my sme k nemu uz viac krat nesli a sli sme potom vzdy uz len do tkanivovovej. splu sme tam myslim boli cca 8 krat. a vysledok sme konzultovali, treba sa pytat....
@leria aj my sme boli u dr. Hrivnaka.. ordinuje stale na Tahanovciach.. dovolat sa mu da, len treba skusat.. alebo mu poslat sms a on sa ozve.. my sme neplatili nic, manzel mal odporucaci listok od svojej dr. a pre istotu som mu dala aj listok od mojho gyn.. tiez mal zly spermiogram, ale dr. Hrivnak mu nedal ziadne lieky a nerobil ani ziadne odbery, len mu napisal kontrolu o 4 mesiace.. kontrolny si davame robit prave v tkanivovej o 3 tyzdne..
osobna skusenost s nim je zatial ziadna 2 mesiace problem dovolat sa mu a po snazeni a dovolani sa objednali ma v auguste az na december dakujem pekne za takeho doktora
ahoj,pozri prispevok ku urologovi na 1.str. tam som davala kontakt na Hrivnaka.
@leria u Hrivnaka to bolo kedysi tak,z e mu bolo treba volat len vecer, kedze ordinoval na dve strany, v Saci a na Tahanovciach. Dnes ma ordinaciu uz len na tahanovciach a ma vlastnu sestricku. na stranke ma cislo, kde sa treba objednavat. moj manzel sa tma objednaval a nikdy s tym nemal problem, ze by sa nemohol dovolat.
pan doktor hrivnak je ten najlepsi najlepsi mne aj manzelovi velmi velmi pomohol stacilo len jedna navšteva on partra prezrie porobí im potrebne v ysetrenia ultrazvuk a spermiogram ale je to ten najlepsi lekar mi sme mali problem tiez z otehotnením dal nam potrebne lieky partner vsetko dodrzal a o mesiac sme ostali tehotní presli sme vela lekarov ale ani jeden nam nepomohl ako on sme mu vdacni strasne strasne velmi len staci prist a poriadne dodržat všetko co vam povie 😉 😉 😉 a co sa tika obiednavok ako treba pockat ale stoji to za to odporucam velmi velmi veli 😉 😉 😉 😲
Ahoj, je to skvely lekar 🙂 Napis sms, urcite odpise. My sme komunikovali iba cez sms.
Ahoj môj manžel má azospermiu ale nevieme príčinu. mislite že by nám mudr honza by nám pomohol neako? Prosim odpiste v daka
@leria hrivnakovi sa je dovolat umenie.... treba len skusat, skusat a skusat, on ked ma pacienta, tak ta rovno vypne, alebo nezdvihne. a preco nejdete na kontrolny opat do tkanivovej?