Ureoplazma

mimi888
4. feb 2013

ahojte stalo sa niektorej z vas,ze partnerovi zistili pozitivne vysledky na chlamydie a ureoplazmu?samozrejeme vy ste mali vysledky ok...ale brali ste obaja liecbu...po liecbe bol partner ok a vy ste mali pozitivne vysledky na ureoplazmu!???je to prosim vas mozne????dakujem

sisaha
4. feb 2013

@mimi888 mohlo sa stat, ze on bol prvy nakazeny, zacal mat skôr problemy, preto vyhladal lekara. Ty si mozno bola nakazena, ale este u teba choroba neprepukla.. choroba prepukla neskor po dobrati liekov, cize mohli byt nasadene skôr...neviem..len dedukujem..

mimi888
autor
4. feb 2013

On nemal ziadne problemy,mal zle vysledky z spermiogramu tak sme zacali patrat.. urolog ho vysetrli ...tam sa to zistilo...samozrejme ze hned som sla aj ja na vysetrenie(ja som bola ok) ,ale brali sme obaja antibiotika a po vysadeni a preckani 7 tyzdnoch on je v poho a ja ze vraj mam ureo...!nechapem!

sisaha
4. feb 2013

@mimi888 a pocas liecby ste spolu spali?

mimi888
autor
4. feb 2013

nie vobec a potom s kondomom a az neskor..

sisaha
4. feb 2013

@mimi888 tak neviem, ureaplazmou sa da nakazit iba pohlavnym stykom...

mimi888
autor
4. feb 2013

dufam ze bude ok mam volat s doktorkou o 12tej ale ajtak dakujem za zareagovanie na moju otazku a prajem pekny den!

mariosmykal
5. feb 2013

Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotni-probl...

Pekný deň prajem