Dobrý deň, chcem sq opýtať, či nemáte náhodou skúsenosť s vyšetrením ureaplazmy u mužov … ide o to, že som mala na tuto pliagu už 3 antibiotika … 3 mal aj manžel , zároveň so mnou .. a stále sa žiaľ toho neviem zbaviť …. Manžel bol na urológii , ale tam takéto vyšetrenie nerobia a poslali ho na kožné, pritom manzel je totálne bezpriznakovy… môže ísť aj on teda niekam na testy ? Ďakujem
@tina1549 tinka, manžel bol v sukromnej urolo ambulancii… a naozaj povedal, že takéto vyšetrenia sa nerobia … tak potom kde sa robia pre mužov ? Či sú pozitívny alebo nie .. ja som z toho jeleň 😅 😖 … veru nepamätám si, aké som užívala … uf.. asi by som si zo mala zapisovať doma niekam
môj bývalý partner bol v súkromnej ambulancii a vyšetrili ho. To je zvláštne že mu povedali že sa to nerobí :D
mne doktor poslal výsledky so zoznamom na ktoré je rezistentná a na ktoré nie. Ak nemal takýto detailný rozbor možno skúsiť niekde inde a porovnať či dal správe lieky
@katik22 manželovi robili ster na urologii
@katik22 urológia, vyšetrenie z ejakulatu je najpresnejsie, ster nemusí vyjsť. Môj bol u súkromníka. Bol negatívny oba razy - ja stále pozitívna na spodnej hranici. Po konzultácii s inými Dr. som sa na liečbu vykašľala, keďže som nemala žiadne problémy a podľa nich sa to už lieči len ak spôsobuje zápal. Imunologicka mi dáva na podporu imunity raz ročne imunor.
Mne veru len zavolá, oznámi výsledky a pošle recept do lekárne …. Idem sa vás opýtať dámy … bola ste niektora aj tehu cez chorobu?
Dobrý deň, áno určite môže ísť na urológiu len teda asi nie všade to robia. Skúste pozrieť nejakú súkromnú kliniku ak máte v okolí. Mne našťastie pomohli hneď prvé 3 týždňové antibiotiká ale brala som popritom a mesiac potom aj ďalšie probiotiká na podporu. Aké lieky ste mala? Nemáte náhodou zoznam na ktoré je vaša infekcia rezistentná?