Ahojte. Tak dávnejšie už tu bola diskusia o ureaplazme. Ak môžem, poprosím o vaše rady a skúsenosti.Pol roka má liečili na chronicky zápal močového mechúra. Nič nezaberalo, tak som šla ku gynekologické. 9 rokov som sama, bez partnera. Prosím vás, aké ste to niektorá prekonali, ide o ureaplazmy urealytium:
Spôsobovala vám bolesti podbruška?
Na koľko dní ste dostali Doxyhexal?
Čo ste mohli pri tom užívať od bolesti?
Ďakujem veľmi pekne.
Nemala som ziadne priznaky,len odkedy sme sa obaja preliecili na ureoplazmu nemavam uz vobec mykozy, brala som 28 dni.
Mna bolelo podbrusku vkuse z ureaplazmy a to mozem povedat,ze dlhe roky az kym poriadny gyndos mi neurobil testy na ureaplazmu..preliecila som aj s manzelom a odvtedy klop klop mam pokoj..ja som bola na doxyhexal 20dni /mne poradila gynda si rozpustit tabletku v stamprliku a vypit ,lebo tbl si dost tazke na zaludok/ a manzel bol 10dni a ten bol v pohode..
@alenamihal ďakujem krásne za odpoveď. Nepamätáš si, ako dlho trvalo, kým si prestala mať tie bolesti podbruška? Fakt to vie dosť bolieť.Dakujem😘
@alenamihal a ešte ťa poprosím🙏celý čas si brala 200mg denne?
@butterflyeffect Ešte ťa poprosím, ak môžem. Ako si ho užívala? 100 alebo 200 mg denne? Ďakujem a prepac.
@180207 to uz si nepamatam, bolo to pred 3 rokmi. Davkovanie podla toho ako urcila doktorka
@180207 tak cca par dni po doprati liekov som bola ok..ano ,je to hnusna bolest ..ja som chodila aj po sono,tam bolo vsetko ok,.potom chrbtica,zevraj to mohlo byt aj z toho,taktiez gastro vysetrenie no a nakoniec hnusna ureaplazma...brala som 200mg kazde rano..
@alenamihal dakujem
Nesposobovala, ale kamoske hej.
Tetracyklin sme brali aj s partnerom 3 tyzdne
Neviem, nic ma nebolelo