Ahojte 🙂 Dnes mi moja ženská doktorka predpísala deoxymykoin. Povedala, že sa máme liečiť obidvaja aj s priateľom a že predpíše aj jemu. Ale keď som bola pre lieky ta´k mi lekárnička dala len lieky na 5 dní a doktorka mi povedala, že sa to lieči liekmi 20 dní. Keď sme spolu volali, tak mi povedala iný názov lieku a teraz neviem, či stačí liečba na 5 dní alebo prečo nám nedala na 20 dní. Ako som si lieky vyzdvihla hneď som jej volala ale nezdvihla mi to. A chcem sa spýtať koľko dní ste vy tie lieky užívali a koľko vám predpísali? Ďakujem 🙂
@alenamihal už som jej volala a ešte mi teda musí doplniť tie ďalšie krabičky, takže je to už vybavené 🙂 Aj ja to budem mať na tých 20 dní. Preto som tomu nerozumela lebo som mala len na 5 dní recept ale už je to vybavené. A pomohlo vám to?
Ano pomohli...len tabletky su tazke na zaludok,tak ja som si tabletku rozmocila v poldecaku a tak som vypila..to mi poradila moja gynda...manzel nemal s tym problem...
@alenamihal mne odporučila aby sme si dávali medzi jedlom dve tabletky a potom o dve hodiny probiotiká. Zatiaľ sme ešte nezačali s liečbou lebo mi gynekologička poradila, aby som čakala kým nedostanem menštruáciu, tak potom s tým začneme.
My sme mali doxyhexal na 10 dni 🙂 je to to iste ako deoxymykoin
Ja som sa tiez liecila s manzelom a ja som mala na 20dni od gyndy a manzel od urologa 10dni..co ja viem tak sa musi ureaplazma liecit min 10 dni...my sme mali predpisane Doxyhexal..