Ahojte mám 6týždňov po UPT. Dnes sme mali sex s kondómom logicky,keďže sa chránime. Lenže čo čert nechcel roztrhol sa. Ale nie na špičke ale tam pri konci. Čo to vytieklo zo mňa...v špičke kondómu bolo všetko len asi čo-to vytlačilo...ak som nemala menzes ešte po UPT aké sú šance? Už ma pobolieva brucho som si myslela že to dostanem každú chvíľu ale neviem či je aj ovulácia bez menzesu..áno,budú tu hejty ale naozaj neviem..a chrániť sme sa snažili...
@martul pýtam sa to hlavne kvôli tomu že som nemala prvý menzes a neviem teda či už prebieha ovulácia a tak....ale vedela som že prídu blbé odpovede.
No takto - najprv je ovulacia a az potom menzes. Cize tato bolest brucha moze byt ovulacia
@veronikaszabova aj po UPT?
Bud tabletku po (co je veľký sajrajt) alebo počkať ci dostaneš poprípade za 2 týždne spraviť test.. Ale teda keď nechcete teraz dieťa tak bud antiku alebo sa aj inak chranit
ale veď prvý nemusí prísť. už z prvej ovulácie môže byť tehotenstvo, menzes potom nepríde
jasne
@lorin29 no spoliehali sme sa na takúto ochranu..doteraz nebol problém a dnes zrazu🙈...ďakujem za odpoveď.😊
@veronikaszabova no dobre ďakujem za odpoveď.😊
Potrat bol z vlastnej iniciativy?
No tak sance su 1:1. Zalezi od ovulacie. A ano. Vzdy je prva ovulacia. Vajicko sa musi uvolnit .... a potom menzes.
@zuzanka.zuzu ako ja chápem že čo je ovulka a tak..len že ako to chodi po UPT proces v tele..som nevedela.
@veronikaszabova nevyvyjajuce sa tehotenstvo.
@ukulela už budem vedieť. Ďakujem.😊
Tak ked nechces riskovat, uzi tabletku PO. Ak ti nevadi pripadne tehotenstvo, tak uvidis o 2t
@veronikaszabova akože bábätku sa nebránime. Len po nevyvyjajucom sa tehotenstve máme strach. A keďže som po zákroku sa bojím aby tam neboli aj komplikácie. Radšej sme chceli pekne všetko dodržať..
@ukulela ale pred tým som mávala pri ovu.taký hustý výtok keď ma brucho bolelo..teraz nemám. A pred tým som vlastne nemala bolesti brucha pri ovu keď tak rozmýšľam..
Nebudeš tehotná. Nemala si ovulaciu a kondom praskol hore pravdepodobnosť je skoro nulová.
@slovakboy ako vies, ze nema zrovna ovulaciu??
@slovakboy ty si ma dostal🤣🙈🤦♀️
@slovakboy však som o tom vyššie písala - ovuláciu už mohla mať 🙈 a z nej už môže čakať bábätko.... veľa krát po pôrode babám ani menzes nepríde, rovno otehotnejú s druhým 😀
@veronikaszabova
@stellarstar
@zuzanka.zuzu tak Sorry, zase som prispel do veci, ktorej prd rozumiem. Ale aspoň som sa niečo naučil 👨🎓🧐
nebola si na UPT ale MA
otehotniet mozes uvidis v kazdom pripde prajem nech to dobre dopadne
Prosim,dopln si vedomosti alebo sa spytaj doktora,co ti bolo,lebo povedat ze si bola na UPT kvoli nevyvijajucemu sa tehotenstvu je ozaj silne kafe.podla vsetkeho si mala MA.
@zuzinabila nic zle nespravila, len my to tu vnimame citlivo.
@ukulela ja kvoli jej dobru. zit s vedomim, ze bola na UPT by bolo narocnejsie ako ked prekonala MA