Umelé prsia a piercing

miskozvychodu
26. dec 2022

Ahojte pýtal som sa to už dnes skôr len mi to vymazali pre nejaký troll ale nečudujem sa nevadí

Moja žena je tehotná a má umelé prsia a prepichnuté bradavkmi piercingom ktorý odkedy je tehotná nenosi ale mňa zaujíma či môže normálne kojiť a nechcem sa jej to pýtať lebo je na to citlivá

Ďakujem snáď ma znova nevymažú

janai1
26. dec 2022

A prečo by akože nemohla?

viestta
26. dec 2022

Kojenie je aj tak jej rozhodnutie, ak by kojiť nechcela, tak kojiť nebude. Ak bude chcieť a bude mať mlieko, tak kojiť bude

miskozvychodu
autor
26. dec 2022

@janai1 neviem lebo keď som ich mala prepichnute a ešte keď mám aj silikóny tak či to nejak neškodí

miskozvychodu
autor
26. dec 2022

@viestta však áno ale ja by som chcela kojiť len dajako neviem či to pôjde

janai1
26. dec 2022

@miskozvychodu tak tvoja žena ci ty? 🤣

veronikaszabova
26. dec 2022

@miskozvychodu si chlap ci zena??

viestta
26. dec 2022

@miskozvychodu tak píšeš ty alebo tvoja žena. Ujednot si to čím skôr

miskozvychodu
autor
26. dec 2022

Dievčatá manžel si založil účet a ukázal mi čo sa pýtal a ja som odpisovala ale ze si môžem nechať účet

miskozvychodu
autor
26. dec 2022

Ale asi si založím vlastný alebo tak len ja mám len služobne číslo a neviem či môžem overiť na to číslo

sisa_s
26. dec 2022

@veronikaszabova z profilu: "Ahojte som 27 ročná východniarka manžel si zalozil účet ale používame ho obaja ale dal my ho takže väčšinou som aktívna ja ale aj môj manžel 33 rokov" 😃

panda21
26. dec 2022

Piercing išiel cez bradavku, tie neovplyvňujú tvorbu mlieka. A pokiaľ nebola robena kompletná úprava, tak by kojenie nemalo byť problém.

miskozvychodu
autor
26. dec 2022

@panda21 ďakujeme