Ahojte pýtal som sa to už dnes skôr len mi to vymazali pre nejaký troll ale nečudujem sa nevadí
Moja žena je tehotná a má umelé prsia a prepichnuté bradavkmi piercingom ktorý odkedy je tehotná nenosi ale mňa zaujíma či môže normálne kojiť a nechcem sa jej to pýtať lebo je na to citlivá
Ďakujem snáď ma znova nevymažú
Kojenie je aj tak jej rozhodnutie, ak by kojiť nechcela, tak kojiť nebude. Ak bude chcieť a bude mať mlieko, tak kojiť bude
@janai1 neviem lebo keď som ich mala prepichnute a ešte keď mám aj silikóny tak či to nejak neškodí
@viestta však áno ale ja by som chcela kojiť len dajako neviem či to pôjde
@miskozvychodu tak tvoja žena ci ty? 🤣
@miskozvychodu si chlap ci zena??
@miskozvychodu tak píšeš ty alebo tvoja žena. Ujednot si to čím skôr
Dievčatá manžel si založil účet a ukázal mi čo sa pýtal a ja som odpisovala ale ze si môžem nechať účet
Ale asi si založím vlastný alebo tak len ja mám len služobne číslo a neviem či môžem overiť na to číslo
@veronikaszabova z profilu: "Ahojte som 27 ročná východniarka manžel si zalozil účet ale používame ho obaja ale dal my ho takže väčšinou som aktívna ja ale aj môj manžel 33 rokov" 😃
Piercing išiel cez bradavku, tie neovplyvňujú tvorbu mlieka. A pokiaľ nebola robena kompletná úprava, tak by kojenie nemalo byť problém.
@panda21 ďakujeme
A prečo by akože nemohla?