Účinok Inofolicu pri vážnejších problémoch

kikus51
13. nov 2014

Ahojte dievčatá,
viem, že už tu témy s Inofolicom sú, ale predsa by som chcela založiť ešte jednu- máte pozitívne skúsenosti s Inofolicom aj pri vážnejších problémoch? Napr. v mojom prípade ľavý vaječník vyzerá ako polycystický a je niekoľkonásobné väčší ako je normálna veľkosť a ten pravý je po operácii- bola na ňom cysta, a momentálne sa tam vraj vytvorili zrasty, kvôli čomu sa vajíčko nemôže dostať cez vajcovod do maternice a tým pádom nemôže byť oplodnené. Bude teda nutná operácia, mňa by však skôr zaujímalo, či sa Vám podarilo vďaka Inofolicu odstrániť problém s polycystickým vaječníkom- či došlo k náprave v takej miere, že začala prebiehať ovulácia aj z takého vaječníka a či sa Vám následne podarilo otehotnieť. Budem vďačná za akékoľvek povzbudivé príbehy a skúsenosti 🙂

khiarka
13. nov 2014

@kikus51 ahoj aj ja mam PCO a polycysticke obe vajecniky. Minuly mesiac sa mi potvrdila ovulacia na zaklade Bazalnej teploty a ovu testoch a naslednej menstruacii. Uzivam inofolic druhy mesiac. Urcite ma ucinky a to hlavne ze zreju folikuly. To ci nasledne otehotnies zavisi aj od inych faktorov. priechodnost vajcovodov, zdrave spermie atd. 🙂

lenz
14. nov 2014

Ahoj aj ja mam pco na oboch po dvoch mesiacoch liecby som tehotna ;)

kikus51
autor
14. nov 2014

Baby super, teším sa, že máte takéto výsledky zrejme hlavne vďaka Inofolicu, ja ho zatiaľ užívam 20 dní, uvidíme, čo bude ďalej, momentálne ma veľmi bolí brucho a opúcha mi, mám v ňom kŕče, neviem, či to môže byť sprievodný príznak ovulácie, tiež si meriam bazálnu teplotu a sledujem hlien atď..takže ak podľa týchto príznakov zrejme tiež došlo u mňa k ovulácii, ale nie som si tým úplne istá..a presne tak, otehotnienie závisí aj od iných faktorov, ale ovulácia je v mojom prípade asi prvý krok 🙂 tak baby prajem veľa síl a šťastia a nech sa nám to všetkým podarí tak ako Lenke 🙂

eninka27
14. nov 2014

@kikus51 mooc Ti držím palce 🙂 Ja mám tiež PCO a užívam Inofolic... tak uvidíme 🙂

kikus51
autor
17. nov 2014

ďakujem!! 🙂 podobne aj ja Tebe, keď budeš mať nejakú pozitívnu správu, daj vedieť! 🙂

atka1989
17. nov 2014

ahojte ja beriem inofolic 2mesiac a mi dosla sama od seba mrcha inak bez vyvolavacky mi nedosla ale trvala mi len 3dni tak to neviem ci je dobre tiez mam pco.