Ahojte dievčatá,
viem, že už tu témy s Inofolicom sú, ale predsa by som chcela založiť ešte jednu- máte pozitívne skúsenosti s Inofolicom aj pri vážnejších problémoch? Napr. v mojom prípade ľavý vaječník vyzerá ako polycystický a je niekoľkonásobné väčší ako je normálna veľkosť a ten pravý je po operácii- bola na ňom cysta, a momentálne sa tam vraj vytvorili zrasty, kvôli čomu sa vajíčko nemôže dostať cez vajcovod do maternice a tým pádom nemôže byť oplodnené. Bude teda nutná operácia, mňa by však skôr zaujímalo, či sa Vám podarilo vďaka Inofolicu odstrániť problém s polycystickým vaječníkom- či došlo k náprave v takej miere, že začala prebiehať ovulácia aj z takého vaječníka a či sa Vám následne podarilo otehotnieť. Budem vďačná za akékoľvek povzbudivé príbehy a skúsenosti 🙂
Ahoj aj ja mam pco na oboch po dvoch mesiacoch liecby som tehotna ;)
Baby super, teším sa, že máte takéto výsledky zrejme hlavne vďaka Inofolicu, ja ho zatiaľ užívam 20 dní, uvidíme, čo bude ďalej, momentálne ma veľmi bolí brucho a opúcha mi, mám v ňom kŕče, neviem, či to môže byť sprievodný príznak ovulácie, tiež si meriam bazálnu teplotu a sledujem hlien atď..takže ak podľa týchto príznakov zrejme tiež došlo u mňa k ovulácii, ale nie som si tým úplne istá..a presne tak, otehotnienie závisí aj od iných faktorov, ale ovulácia je v mojom prípade asi prvý krok 🙂 tak baby prajem veľa síl a šťastia a nech sa nám to všetkým podarí tak ako Lenke 🙂
ďakujem!! 🙂 podobne aj ja Tebe, keď budeš mať nejakú pozitívnu správu, daj vedieť! 🙂
ahojte ja beriem inofolic 2mesiac a mi dosla sama od seba mrcha inak bez vyvolavacky mi nedosla ale trvala mi len 3dni tak to neviem ci je dobre tiez mam pco.
@kikus51 ahoj aj ja mam PCO a polycysticke obe vajecniky. Minuly mesiac sa mi potvrdila ovulacia na zaklade Bazalnej teploty a ovu testoch a naslednej menstruacii. Uzivam inofolic druhy mesiac. Urcite ma ucinky a to hlavne ze zreju folikuly. To ci nasledne otehotnies zavisi aj od inych faktorov. priechodnost vajcovodov, zdrave spermie atd. 🙂