Ahojte, u koho ste si dávali robiť prsia? ZA,PD a okolie 😊 nechcem zväčšiť len moduláciu keďže ich mam až na kolenách 🤣🤣 a koľko vás to cca vyšlo?
Ďakujem ❤️
V priemere okolo 2000e ako som kukala ci? A už máš aj vyhojene? Trocha ma odrádza keď som počula, že cca mesiac kým to bude tak ako ma a keďže mam 4rocneho tak ci to pri nom zvládnem 😄
So silikónmi plus úpravu rataj raz toľko ako si napisala
Ja by som chcela len moduláciu, ale jasne ze všetko by záviselo od konzultácie
Uf, tak za 2000 eur mozno niekde na Ukrajine. U nas minimalne 3000
Neviem, co je “modulacia”, ja poznam len modelaciu, od slova modelovat. Ale za 2000 eur? Pridaj a riadne. Nedala by som si robit prsia bez silikonov, s vysledkom nebudes spokojna. Treba ist na konzultaciu aby doktor videl tvoje prsia, aku mas vysku, vahu, typ postavy, vsetko. On ti navrhne riesenie aj cenu.
@natalienka12 to nieje pravda..vela prs ak maju dobry zaklad sa daju vymodelovat aj bez silikonov ...
Pravdaže som myslela modeláciu len mi to autocorect prehodil.. určite všetko závisí od lekára co mi odporučí a čo zase nie. Hlavne som chcela vedieť, kde ste boli a či ste spokojné aby som nenatrafila na nejakého šuflikanta, ktorý si vezme niekoľko tisíc a nebudem spokojná a koľko trvalo kým ste sa dali dokopy, čo ste mohli a čo nemohli robiť po operácii
Pridaj sa do skupiny Silikónové prsia: skúsenosti, rady, odporúčania, ako Ti dala link @syslik81, tam Ti lepšie poradia... Alebo sa môžeš spýtať aj v skupine Plastická chirurgia a estetická dermatológia: Rady, skúsenosti, referencie:
https://www.modrykonik.sk/group/7291/
Ďakujem 😉
Nebudem klamat, mna to bolelo a velmi, ale ja nie som dobry priklad, mam nizky prah bolesti. Zahojene urcite nemam, v podstate stale bojujem, nosim specialnu podprsenku, vela fyzicky namahavych veci robit nemozem. Ale za ten finalny vysledok to stoji.
@syslik81 Mozno mas pravdu, nehadam sa. Ja som mala iba dve vyschnute ovisle kožky. Tam sili boli treba ako sol.
@natalienka12 a rátaj ze každých 10 rokov treba chodit na výmenu implantov lebo tie maju tiez nejaku životnosť. Ale ak mas hnusne prsia, tak nie je o com …a nech ti este pred odznenim narkózy pichnú infúzie od bolesti lebo sa zbláznis.
@barborachors Nepochopila som tvoj prispevok, ale ok…si asi objavila teplu vodu. Taka zavist z teba ide…Ja uz mam po operacii a uprimne, ak uz mam trpiet, tak maloktora zena ma pekne prsia len po mastopexii.
@barborachors ale toto čo ši napísala nieje pravda. Po žiadnych 10rokoch netreba chodiť na výmenu. A taktiež každá žena má bolesti iné. Niektoré ani nevedia, že na nejakej operácii boli.
Autorka pridaj sa do danej skupiny a tam si prečítaš všetko od A po Z.
A hlavne budeš mať overené info a nie, nejaká teta povedala 😉
Ja som bola na augmentácii + mastopexia u MUDr. Koperniecha. Cenu nebudem verejne písať, aj tak je individuálna. Som spokojná, hoci je to ešte krátko na finálny verdikt.